Libnet.ro
UNICEF

13:45

Declaratia neasteptata a unui reputat medic din Romania: Riscul sa iei COVID din Grecia e mai mare decat la noi in tara

Antena3 Antena3,
Declaratia neasteptata a unui reputat medic din Romania: Riscul sa iei COVID din Grecia e mai mare decat la noi in tara

Seful Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara vine cu o marturisire inedita. Cristian Oancea anunta ca romanii care merge in Grecia sau Bulgaria au sanse mai mari sa ia coronavirus decat cei care isi fac vacanta in tara. continuă pe Antena3

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Piata lemnului din Romania: Parlamentul acuzat ca va favoriza marile companii

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri,.

Creste cererea de bilete de avion, mai ales pentru zboruri de plecare din Romania

Cetatenii din Romania pot calatori din nou spre destinatii din Italia, Franta, Germania, Elvetia, Au.

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie.

Medic din Timisoara, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Mortii si pacientii cu coronavirus sunt reali

Cazurile de coronavirus au crescut considerabil in ultima perioada, in Romania, si acest lucru a generat aparitia unor comentarii care pun sub semnul intrebarii corectitudinea transmiterii datelor.

Renumit medic din Cluj, semnal de alarma: Coronavirusul ataca ambii plamani. Nu am mai vazut asa ceva niciodata!

Un medic radiolog de renume din Cluj avertizeaza romanii cu privire la noul coronavirus. COVID-19 ataca ambii plamani, peste 90% dintre cei infectati fac pneumonie bilaterala, iar foarte multe cazuri sunt severe.

Imagini si sunete ciudate in subsolul unui spital din Romania: E desprins din filmele de groaza!

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a dezvaluit pe pagina personala de Facebook un videoclip filmat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures. Potrivit politicianului, totul pare desprins dintr-un film de groaza.

Alegeri prezidentiale in Polonia: Cetatenii sunt asteptati la urne in cadrul unui scrutin amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Polonezii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele, in cadrul primului tur al unui scrutin prezidential care a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza The Guardian. Cu.

ORGANIZATIILE DE MEDIU: Parlamentarii vor sa ofere din nou monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania

Mai multe organizatii de mediu avertizeaza ca modificarile legislative ce se dezbat, luni, la Camera Deputatilor pot sa ofere, din nou, monopol marilor companii de pe piata lemnului din Romania si sa contribuie la mascarea taierilor ilegale de paduri.

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )