Libnet.ro
UNICEF

10:15

Declaratiile victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

Antena3 Antena3,
Declaratiile victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,. continuă pe Antena3

Marturia victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,.

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane rude, prieteni, cunoscuti). Citeste si: M-a intristat atacul lui .

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat azi raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni; un europarlamentar a votat impotriva si altul s-a abtinut! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane .

Sinteza Zilei. Tatal Monicai Macovei, decorat de Nicolae Ceausescu

Procurorul Vasile R. Gherghescu, tatal Monicai Macovei, a fost decorat de Nicolae Ceausescu cu steaua RSR. Informatia a fost prezentata si comentata in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Vedeti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )