Libnet.ro
UNICEF

21:45

Marturia victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

Antena3 Antena3,
Marturia victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,. continuă pe Antena3

Declaratiile victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,.

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane rude, prieteni, cunoscuti). Citeste si: M-a intristat atacul lui .

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat azi raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni; un europarlamentar a votat impotriva si altul s-a abtinut! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane .

Sinteza Zilei. Tatal Monicai Macovei, decorat de Nicolae Ceausescu

Procurorul Vasile R. Gherghescu, tatal Monicai Macovei, a fost decorat de Nicolae Ceausescu cu steaua RSR. Informatia a fost prezentata si comentata in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Vedeti.

Sinteza Zilei: Ce simte un om nevinovat care este arestat pe nedrept? Abuzurile procurorilor Bocsan si Papici, dar si ale tatalui Monicai Macovei

Aseara, Romania a privit uluita marturia politistului arestat pe nedrept, umilit, bagat in inchisoare in pragul comei diabetice de procurorii Bocsan si Papici! Astazi, Mihai Gadea aduce in fata natiunii un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )