Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei. Tatal Monicai Macovei, decorat de Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Tatal Monicai Macovei, decorat de Nicolae Ceausescu

Procurorul Vasile R. Gherghescu, tatal Monicai Macovei, a fost decorat de Nicolae Ceausescu cu steaua RSR. Informatia a fost prezentata si comentata in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Vedeti. continuă pe Antena3

Marturia victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,.

Declaratiile victimei familiei Monicai Macovei. Batrana s-a luptat 13 ani sa intre in posesia casei tatalui sau

O ancheta jurnalistica referitoare la modul in care parintii Monicai Macovei au reusit sa puna mana in mod ilegal pe casa Anei Maria Petrini a fost difuzata la Sinteza Zilei. Ana Maria Petrini,.

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane rude, prieteni, cunoscuti). Citeste si: M-a intristat atacul lui .

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat azi raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni; un europarlamentar a votat impotriva si altul s-a abtinut! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane .

Sinteza Zilei. Dezvaluiri despre afacerile Elenei Udrea

O serie de dezvaluiri referitoare la afacerile Elenei Udrea din statiunea Baile Boghis din Salaj au fost prezentate in cadrul emsiunii Sinteza Zilei. Sinteza Zilei. Noi documente explozive despre afacerile.

Sinteza Zilei. Noi documente explozive despre afacerile lui Mircea Basescu

Mihai Gadea a continuat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei dezvaluirile referitoare la afacerile fratelui presedintelui Basescu, Mircea Basescu. Sinteza Zilei: Dezvaluiri despre afacerile lui.

Victima procurorilor calai Papici si Bocsan, la Sinteza Zilei. Povestea politistului arestat pe nedrept

Iustin Micu, unul dintre cei patru politisti pe care procurorul Lucian Papici i-a trimis sub acuzare si care au fost la un pas de a face inchisoare, fara nicio proba, a venit la Sinteza Zilei pentru a-si spune.

Imagini-simbol de la inceputul revolutiei din 1989, prezentate la Sinteza Zilei. Gandurile noastre merg pentru cei care s-au jertfit

Mihai Gadea a prezentat, in debutul editiei de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, o serie de imagini-simbol din Timisoara, imagini realizate in urma cu 24 de ani, la revolutia din 1989. Gandurile noast.

Premierul Ponta, la Sinteza Zilei: Nu cred ca Antonescu are o intelegere cu Basescu. Vreau sa ramanem impreuna si sa facem ce am promis

Premierul Victor Ponta a acordat un interviu in cadrul emisiunii Sinteza Zilei. Primul ministru al Romaniei a vorbit despre cele mai importante evenimente politice ale momentului.

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )