Libnet.ro
UNICEF

22:30

Delia are valoare, cere pretul cel mai mare: cel mai ieftin bilet la noul concert costa 490 de lei. Cum explica artista cifra uriasa VIDEO

Adevărul Adevărul,
Delia are valoare, cere pretul cel mai mare: cel mai ieftin bilet la noul concert costa 490 de lei. Cum explica artista cifra uriasa VIDEO

Delia va concerta alaturi de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul National Bucuresti, informeaza reprezentantii artistei. Preturile biletelor, pentru concertul intitulat Delias Winter Wonderland, incep de la suma de 490 de lei. continuă pe Adevărul

China cauta extraterestri in afara galaxiei noastre cu cel mai mare radiotelescop

Oamenii de stiinta chinezi au pornit duminica cel mai mare radiotelescop din lume, cu o deschidere de 500 de metri, a carui misiune principala e cautarea unei forme de viata inteligente, in afara galaxiei.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

WeWork: Cum arata cel mai mare HUB de antreprenoriat din Israel [FOTO]

Israel este unul dintre statele care se bate umar la umar cu SUA Silicon Valley) la nivel antreprenorial, cu peste 5. 000 de startup-uri care sunt lansate anual, armata obligatorie care te invata, timp de cativa ani, tehnologii informatice moderne,.

Probleme la aterizare pentru cea mai mare aeronava de pasageri din lume. Imagini care iti vor taia respiratia!

Cel mai mare avion pentru pasageri din lume a fost protagonistul unei aterizari dramatice. Imagini surprinse de un amator arata cum aeronava, un Airbus A380 cu 600 de persoane la bord, se clatina in zbor.

24 septembrie, Ziua Nationala de Curatenie. Let`s Do It, Romania!, cea mai mare revolutie a voluntarilor

Pe 24 septembrie, voluntarii vor face tara luna in cadrul unei noi editii a Let`s Do It, Romania!. Cea mai mare miscare sociala din Romania, cu peste 1. 000 de voluntari implicati in 6 ani de activitate are drept scop o tara cu deseuri zero, iar valorile pe care le promoveaza in fiecare zi sunt pasiunea, increderea, respectul pentru natura si implicarea.

LIVE VIDEO iMapp Bucuresti 2016, cel mai mare show de lumini si proiectii din Europa

Sambata seara, in Piata Constitutiei, bucurestenii vor lua parte la un spectacol de lumini proiectat pe fatada Palatului Parlamentului, dar si la o serie de concerte cu artisti de top. Adevarul transmite live evenimentul, incepand cu ora 19.

VIDEO iMapp Bucuresti 2016, cel mai mare show de lumini si proiectii din Europa

Sambata seara, in Piata Constitutiei, bucurestenii vor lua parte la un spectacol de lumini proiectat pe fatada Palatului Parlamentului, dar si la o serie de concerte cu artisti de top. Adevarul transmite live evenimentul.

Povestea de viata a lui Dumitru Checais, cel mai mare dansator roman, care a influentat tanara generatie interbelica

Atunci cand dansa, Trixy parea ca se infasoara intr-o plasa aurie, iar plutirile, caderile erau ireal de dulci si fara de sunet, asa cum frumos ii descria Nina Cassian actul artistic. Dumitru Checais este si astazi emblema dansului romanesc, iar limbajul sau artistic a fost mereu imposibil de imitat. Astazi, sala de balet a Teatrului Muzical Nae Leonard din Galati ii poarta numele.

Lanxess va achizitiona Chemtura, cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german

Lanxess AG va achizitiona compania americana de produse chimice Chemtura, pentru 2,4 miliarde de euro 2,69 miliarde de dolari) inclusiv datoriile, fiind cea mai mare preluare realizata vreodata de un grup german, transmite Reuters.

Scandal pentru receptia celui mai mare proiect de modernizare a retelei de apa. Primar: Eu nu semnez procesul verbal!

Finalizarea celui mai mare proiect din Calarasi din ultimii 25 de ani, care a inghitit aproximativ 10 milioane de euro naste controverse. Desi lucrarile la reteau de canalizare si apa potabila au fost incheiate pe hartie, receptia lucrarii nu a avut loc, deoarece autoritatile locale au semnalat numeroase neajunsuri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )