Libnet.ro
UNICEF

23:15

Demi Lovato a dezvaluit un teaser al clipului piesei Neon Lights!

Devorator Monden Devorator Monden,
Demi Lovato a dezvaluit un teaser al clipului piesei Neon Lights!

Noua piesa reprezinta cel de-al treilea single extras de pe ultimul album lansat de Demi Lovato, intitulat simplu Demi, care a aparut anul acesta in mai. Lansarea acestuia ca single a fost confirmata acum cateva zile, urmand ca la inceputul lunii octombrie piesa sa inceapa sa fie difuzata la radiourile din US. Pe 27 septembrie . continuă pe Devorator Monden

Paris Hilton ne prezinta un teaser al clipului piesei Good Time feat. Lil Wayne!

Nu mai e mult pana cand celebra mostenitoare isi va face oficial comebackul in muzica cu noul single, intitulat Good Time, in colaborare cu rapperul Lil Wayne. La inceputul acestui an Paris Hilton a semnat cu casa de discuri Young Money, la care mai sunt inscrisi artisti precum Lil Wayne, Nicki Minaj, Drake sau Tyga.

HOT! Britney Spears, sexy in teaserul clipului piesei Work B***h!

Diva a postat acum putin timp pe contul sau de Instagram un teaser de 10 secunde al clipului noului sau single, Work B***h. Inainte insa de a dezvalui primele imagini din viitorul sau clip, Britney Spears a postat pe retelele de socializare o fotografie teaser. In cadrul fotografiei, cat si a teaserului, Britney Spears apare .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )