Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demisie din PSD, din cauza UDMR

România Liberă România Liberă,
Demisie din PSD, din cauza UDMR

Bogdan Diaconu: Plec din PSD pentru a fonda un nou proiect politic bazat pe credinta in valorile romanesti si in puterea noastra ca natiune. continuă pe România Liberă

Bogdan Diaconu a demisionat din PSD; deputatul infiinteaza Partidul Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu si-a anuntat, joi, demisia din PSD din cauza ca PSD guverneaza alaturi de UDMR, dar si a actiunilor anti-romanesti pe care aceasta grupare extremista le desfasoara din interiorul Guvernului, precizand ca.

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD, anuntand ca va initia o noua formatiune politica (VIDEO)

Deputatul Bogdan Diaconu si-a dat demisia din PSD. Imediat dupa anuntul public privind plecarea din PSD, a anutat ca initiaza o noua formatiune politica: Partidul Romania Unita. Deputatul afirma ca noul.

Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita

Deputatul Bogdan Diaconu and si-a anun and tat astazi demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita.

Deputatul Bogdan Diaconu demisioneaza din PSD si vrea sa infiinteze Partidul Romania Unita: National-democratie, justitie sociala, protectionism economic, eradicarea coruptiei

Deputatul Bogdan Diaconu si-a anuntat, joi, demisia din PSD, subliniind totodata ca urmeaza a fi intocmite procedurile legale pentru inregistrarea, la Tribunal, a unui nou partid politic, Partidul Romania Unita, relateaza Agerpres.

Adrian Nastase, intrebat ce crede despre fostii colegi din PSD: Fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea

Adrian Nastase a afirmat joi ca fiecare generatie considera ca istoria incepe cu ea, in momentul in care a fost intrebat de ziaristi, la iesirea din penitenciarul Jilava, ce crede despre fostii sai colegi din PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )