Libnet.ro
UNICEF

18:45

Deputatii au cheltui peste 51 de milioane de lei intr-o jumatate de an. Ce au facut cu banii

România Liberă România Liberă,
Deputatii au cheltui peste 51 de milioane de lei intr-o jumatate de an. Ce au facut cu banii

In luna iunie s-au inregistrat cele mai mari cheltuieli, aproape 8,8 milioane de lei, iar cele mai mici au fost in luna ianuarie a acestui an. continuă pe România Liberă

Camera Deputatilor a cheltuit cu alesii peste 51 de milioane de lei in primele sase luni ale anului

Camera Deputatilor a cheltuit cu alesii peste 51 de milioane de lei in prima jumatate a anului, informeaza Agerpres. Mai precis, cheltuielile cu deputatii s-au ridicat la valoarea de 51. 701 de lei. in iunie.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

Circa 3,7 milioane lei pentru disponibilizatii de la RAAN

O suma de circa 3,7 milioane lei va fi alocata din bugetul asigurarilor pentru somaj pe anul 2015 pentru plata drepturilor legale ale angajatilor Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta Turnu Severin ce vor fi disponibilizati in prima etapa a programului de disponibilizari, se mentioneaza intr-un proiect de Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Energiei.

300 milioane lei pentru repararea drumurilor

Guvernul a alocat 300 de milioane lei pentru finantarea lucrarilor la drumurile judetene si comunale, explicand totodata faptul ca alocarile au fost efectuate tinandu-se cont de lungimea drumurilor si de capacitatea financiara a fiecarui judet.

Vin bani pentru peticirea drumurilor din judet: Oltul a primit 7,9 milioane lei la rectificarea bugetara

Judetul Olt urmeaza sa primeasca, in urmatoarele saptamani, suma de aproape 7,9 milioane lei, bani alocati de Guvern in urma rectificarii de buget decisa in sedinta de miercuri 19 august. Efectiv insa, banii vor intra in conturile primariilor luna viitoare.

Amenzi de 1,5 milioane lei aplicate in perioada 10-14 august

Inspectia Muncii a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, ca a aplicat amenzi in valoare de 1,5 milioane lei 343. 022 euro) si a depistat 114 persoane fara contracte individuale de munca, in urma controalelor desfasurate in perioada 10-14 august 2015.

Foamete in Mali. Peste trei milioane de oameni sufera de malnutritie

Peste trei milioane de oameni sufera de malnutritie in Mali, in contextul persistentei starii de insecuritate, anunta oficiali locali si ai Natiunilor Unite, citati de site-ul agentiei AP. Insecuritatea.

Comoara descoperita pe fundul Oceanului. Valoreaza peste patru milioane de dolari

Mai multi vanatori de comori din Statele Unite au facut o descoperire importanta la bordul unei epave de trei secole, scufundata in Ocean. Mai precis, 350 de monede de aur care ar valora peste patru milioane de.

Transportul Urban Sinaia, profit cu 160% mai mare, la peste 1,09 milioane lei

Transport Urban Sinaia, compania care administreaza serviciile turistice de interes public din Sinaia, a raportat pentru primul semestru al acestui an un profit de 1. 941 de lei, mai mare cu 160% fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, de 420. 539 de lei, arata un comunicat remis redactiei.

Dafora a inregistrat pierderi de 92 de milioane de lei in primele sase luni

Compania de foraj Dafora Medias, intrata in insolventa la jumatatea lunii iunie, a inregistrat in primul semestru pierderi de 92,77 milioane lei, fata de un profit net de 4,9 milioane lei in aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce afacerile s-au redus cu 61%, la doar 45,4 milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )