Libnet.ro
UNICEF

10:30

Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR: Nu am vrut sa particip la interesele ascunse ale lui George Simion

Adevărul Adevărul,
Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR: Nu am vrut sa particip la interesele ascunse ale lui George Simion

Intr-o postare facuta pe Facebook, deputatul de Bihor Mihai Lasca pune excluderea sa pe seama atitudinii dictatoriale a pretinsului presedinte AUR, George Simion, pe care il acuza de interese ascunse. continuă pe Adevărul

Deputatul Mihai Lasca, exclus din AUR. Acuzatiile pe care i le aduce partidul

Deputatul Mihai Lasca a fost exclus din Alianta pentru Unirea Romanilor, in urma sedintei Biroului National de Conducere al partidului, care a avut loc miercuri. Deputatul a fost condamnat penal in prima.

Mihai Lasca, exclus din AUR pentru ca a omis sa spuna ca e urmarit penal

Biroul National de Conducere al AUR a decis, miercuri, excluderea deputatului Mihai Lasca deoarece acesta a omis sa anunte partidul ca este urmarit penal pentru organizare de grup infractional si condamnat pentru vatamare corporala, anunta formatiunea politica.

AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala

In sedinta BNCP a AUR s-a decis excluderea deputatului Mihai Lasca din partid, motivand ca, la momentul includerii sale pe listele de candidati AUR, acesta a omis sa prezinte conducerii partidului faptul ca este urmarit penal pentru organizare de grup infractional si este condamnat penal pentru vatamare corporala.

Deputatul Mihai Lasca (ex-AUR) acuza conducerea partidului ca i-ar fi cerut sa semneze contracte abuzive din banii de parlamentar

Fost candidat al AUR la Senat pentru Diaspora, Mihai Arnautu a postat pe retelele de socializare un document prin care dezvaluie motivul pentru care au fost expulzati fara drept de apel membrii din partid, dand ca exemplu cazul lui Mihai Lasca si al avocatei Diana Sosoaca.

inca o excludere din AUR dupa cea a Dianei Sosoaca: Un parlamentar care a fost condamnat penal in prima instanta si trimis in judecata intr-un alt dosar penal

Un alt parlamentar AUR a fost exclus din cadrul formatiunii politice. Este vorba despre un ales care are o condamnare penala in prima instanta si care a fost trimis in judecata intr-un alt dosar penal. Este a.

Mircea Badea, mesaj pentru Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Mihai Gadea nu a mai rezistat

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR, motiv de dezbateri aprinse pe acest subiect. in acest moment de cumpana pentru avocata romanilor ies la iveala sustinatorii sai, dar si adversarii. Cu putin timp in urma Mircea Badea si-a exprimat parerea despre ceea ce i se intampla senatoarei, exprimandu-si sustinerea fata de aceasta. Este .

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

Sosoaca, prima reactie dupa excluderea din AUR: imi pare rau ca i-au tradat pe oameni Lavric a ridicat mana la mine Simion nu a avut legatura cu excluderea

Senatoarea Diana Sosoaca a vorbit miercuri seara pe Facebook despre exlcluderea din AUR. Ea a avut-o alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Sosoaca ii acuza pe liderii AUR, Sorin Lavric si Claudiu Tarziu, de misoginism si dubla masura, spune ca acestia si-au tradat electoratul, iar ea va continua sa se lupte pentru oameni si sa-si reprezinte tara.

Ce a spus Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din AUR. Prima reactie a senatoarei

O noua zi, un nou scandal pe scena politica din Romania. Ce a declarat Diana Sosoaca dupa ce a fost data afara din Alianta pentru Unirea Romanilor. Prima reactie a senatoarei, dupa ce conducerea partidului a hotarat eliminarea uneia dintre cele mai vocale prezente din AUR. Care a fost motivul pentru care Diana Sosoaca a .

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )