Libnet.ro
UNICEF

06:45

Despre arestarea lui Berbeceanu si scandalul carnii infestate cu salmonella, la QA

Antena3 Antena3,
Despre arestarea lui Berbeceanu si scandalul carnii infestate cu salmonella, la QA

Cum ajunge un politist, peste noapte, din comisarul Cattani al Romaniei, un infractor incatusat? Ce se ascunde in spatele arestarii comisarului Berbeceanu? Dar in spatele scandalului carnii de pui infestate cu. continuă pe Antena3

VIDEO Inspectorii ANSVSA au descins la Avicola Buzau, pentru controale in cazul carnii infestate cu salmonella

Ancheta in cazul puilor contaminati cu salmonella ajunge si la Buzau. Corpul de control al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare a descins vineri la Avicola Buzau, firma care se aproviziona cu pui vii din fermele societatii Avicola Calarasi. in urma cu o zi, abatorul buzoian a sistat toate contractele cu societatea din Calarasi.

Ce spun cititorii adevarul.ro despre arestarea Comisarului Cattani: Asta e Kafka, frate...

Arestarea politistului Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a starnit o reactie in lant din partea celor care l-au cunoscut. Peste 16. 000 de oameni au apreciat pagina de internet Respect, Traian Berbeceanu, dedicata comisarului sef de la Crima Organizata Alba. Sute de cititori ai adevarul. ro si-au spus parerea despre arestarea Comisarului Cattani.

Presedintele ANSVSA: Pe acte nu se confirma absolut nicio suspiciune de salmonella

Presedintele ANSVSA, Vladimir Alexandru Manastireanu, a comentat scandalul carnii infestate cu salmonella in cadrul emisiunii QA de la Antena 3. Vladimir Manastireanu a precizat ca, pana in prezent,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )