Libnet.ro
UNICEF

09:01

Ce spun cititorii adevarul.ro despre arestarea Comisarului Cattani: Asta e Kafka, frate...

Adevărul Adevărul,
Ce spun cititorii adevarul.ro despre arestarea Comisarului Cattani: Asta e Kafka, frate...

Arestarea politistului Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a starnit o reactie in lant din partea celor care l-au cunoscut. Peste 16. 000 de oameni au apreciat pagina de internet Respect, Traian Berbeceanu, dedicata comisarului sef de la Crima Organizata Alba. Sute de cititori ai adevarul. ro si-au spus parerea despre arestarea Comisarului Cattani. continuă pe Adevărul

FOTO Lista Comisarului Cattani: cine sunt baietii rai care au depus marturie impotriva lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost audiat astazi de magistrati, dupa ce a declarat recurs fata de masura arestarii preventive dispusa, la cererea DIICOT, de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia. Aparatorii Comisarului Cattani au dezvaluit cine sunt cei care au depus marturie impotriva acestuia.

Adriana Saftoiu, despre evaziunea fiscala. Statul roman isi joaca bine rolul de victima

Ca evaziunea fiscala s-a intins ca o pecingine la nivel national se simte si se vede cu ochiul liber. O stie si ultimul roman. Este. Dar de ce este? Primii, nu stiu daca si singurii, care ar trebui sa ne raspunda la aceasta indrazneata intrebare sunt inaltii reprezentanti ai institutiilor statului. De ieri si de azi, noteaza Adriana Saftoiu, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Primaria Sectorului 6 raspunde bloggerului Adevarul: constructiile ilegale sunt viitoare sere ale unor plante exotice. Planul parcului Drumul Taberei

Primaria Sectorului 6 a raspuns unei solicitari facute de adevarul. ro dupa ce bloggerul Adevarul, profesorul Stefan Vlaston, a adus in discutie mai multe constructii din noul parc Drumul Taberei, aflat in plin santier. Vlaston acuza Primaria de construirea unor cladiri ilegale. Reprezentantii adminstratiei locale au explicat ca este vorba de o sera si nu de spatii comerciale.

George Mihaita si Laurentiu Damian vin astazi la Adevarul Live

Seria de emisiuni de pe adevarul. ro care marcheaza aniversarea a 50 de ani a Uniunii Cineastilor din Romania UCIN) se incheie astazi, alaturi de invitatii Laurentiu Damian si George Mihaita.

Despre arestarea lui Berbeceanu si scandalul carnii infestate cu salmonella, la QA

Cum ajunge un politist, peste noapte, din comisarul Cattani al Romaniei, un infractor incatusat? Ce se ascunde in spatele arestarii comisarului Berbeceanu? Dar in spatele scandalului carnii de pui infestate cu.

Povestea Mirelei Litera, femeia fatala dintre Simota si Litera, devenita martor impotriva Comisarului Cattani

Dosarele in care sunt cercetati baronul Vaii Jiului Alin Simota, liderul interlopilor Cristian Litera, si fostul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu au un numitor comun: Mirela Simina Litera. Tanara a fost sotia milionarului Alin Simota, apoi a devenit sotia fostului sau om de incredere Cristian Litera, iar recent a depus marturie in dosarul in care a fost arestat Traian Berbeceanu.

Povestea Mirelei Litera, femeia fatala devenita martor impotriva Comisarului Cattani

Dosarele in care sunt cercetati baronul Vaii Jiului Alin Simota, liderul interlopilor Cristian Litera si fostul sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu au un numitor comun: Mirela Simina Litera. Tanara a fost sotia milionarului Alin Simota, apoi a devenit sotia fostului sau om de incredere Cristian Litera, iar recent a depus marturie in dosarul in care a fost arestat Traian Berbeceanu.

MOTIVARE Argumentele care au dus la decizia de arestare preventiva a Comisarului Cattani

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat respingerea recursului celor trei inculpati, printre care se afla si comisarul-sef Traian Berbeceanu. Acestia raman in arest pentru 29 de zile. intre timp, a fost facut public referatul complet prin care Curtea de Apel Alba Iulia a motivat solutia de arestare preventiva.

Baietii rai l-au infundat pe Traian Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

Cine sunt baietii rai care l-au infundat pe Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )