Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un detinut a evadat din cea mai draguta inchisoare din lume, folosind o lopatica de jucarie

Antena3 Antena3,
Un detinut a evadat din cea mai draguta inchisoare din lume, folosind o lopatica de jucarie

Un barbat de 23 de ani a evadat din inchisoarea norvegiana Bastoy, un penitenciar de minima securitate. Detinutul, condamnat pentru acuzatii de viol si posesie de droguri, a evadat folosind placa veche de surf si. continuă pe Antena3

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra.

Efectele miraculoase ale vaniliei, cea mai scumpa aroma din lume, care inlocuieste aspirina. Vanilia, condimentul care calmeaza orice durere

Cea mai folosita si scumpa aroma din lume este un excelent remediu pentru diverse afectiuni. in afara parfumului placut si delicat, vanilia are si proprietati antispasmodice, antiseptice si digestive, dar este si un bun afrodisiac.

Povestea fotografiei de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP, cea mai populara imagine din lume: A fost realizata in 1996 de fotograful Charles ORear (FOTO)

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta fotografia de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP si poate ca suntem tentati sa credem ca a fost generata pe computer, dar a fost realizata in 1996.

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Cea mai titrata scufundatoare din lume este posibil sa se fi inecat in Spania, in timpul unei scufundari realizate in timpul liber.

Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

Laboratorul de ornitologie al Universitatii Cornell, din Statele Unite ale Americii, adaposteste cea mai mare arhiva digitala din lume care reproduce sunetele emise de pasari, informeaza cornelluniversity. com.

Noul Winmasters.com, cea mai buna experienta de pariere

Noua platforma winmasters este aici si este pregatita sa iti ofere si mai multa actiune si distractie! Arena internationala a jocurilor ce iti ofera pariuri sportive, casino, poker si jocuri nu a trecut doar printr-un lifting superficial, ci a beneficiat de o imbunatatire substantiala pentru a-si creste calitatea functionalitatii si utilizarii. Princiapul obiectiv al winmasters este sa ofere cele mai bune produse si servicii intr-un mediu simplu, rapid si modern, totul in cea mai mare siguranta! .

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a trecut de la pierderi la profit. Cum a reusit: si-a curatat portofoliul creditelor

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane de lei 135,7 mil. euro), de la pierderi de 276 de milioane de lei in aceeasi perioada din 2014. Costurile cu provizioanele s-au redus de la 1,3 miliarde de lei la 26,2 milioane de lei, pe fondul curatarii portofoliului, se arata intr-un comunicat al bancii.

Simona Halep are cea mai importanta crestere a victoriilor pe hard (grafic)

Dintre primele cinci favorite ale primului turneu important al verii, Rogers Cup din orasul canadian Toronto, Simona Halep are cea mai importanta crestere a procentajului victoriilor pe suprafata dura hard).

Sotia regelui mezelurilor, cea mai puternica femeie de afaceri din Baragan. Ce profit are imperiul Aldis, la 4 ani de la moartea miliardarului George Naghi

Cea mai bogata femeie din Baragan a gasit puterea sa se reinventeze, la patru ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, fondatorul imperiului Aldis. Alina, sotia miliardarului, a reusit sa aiba in 2012 profit, dupa ce compania pierduse 2,2 milioane de euro in 2011.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )