Libnet.ro
UNICEF

10:30

Diaspora, mobilizata masiv in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova: Dam startul unui nou inceput FOTO

Adevărul Adevărul,
Diaspora, mobilizata masiv in turul doi al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova: Dam startul unui nou inceput FOTO

Diaspora este atat cea care a dat startul turului doi al alegerilor prezidentiale din Republica, cat si cea care va exprima ultimul vot. Si cel mai probabil va fi decisiva. continuă pe Adevărul

Turul doi al alegerilor prezidentiale va fi monitorizat de mai multi observatori

Turului al alegerilor prezidentiale, care se va desfasura pe 15 noiembrie, va fi monitorizat de mai multi observatori. Comisia Electorala Centrala a mai acreditat inca 185 de observatori, dintre care 23 internationali, transmite IPN.

CEC: Se atesta o mobilizare masiva in turul doi al alegerilor

SummaryLa ora 12. 00, la urnele de vot s-au prezentat 22,6% din votanti. Reprezentantii Comisiei Electorale Centrale sustin ca in turul doi al prezidentialelor se atesta o mobilizare masiva in randul alegatorilor, atat in tara, cat si peste hotare, transmite IPN.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta de aproape 45%, la ora 18:00, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era duminica la ora 18:00 de aproximativ 45%, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

Ce sectii de vot sunt deschise in Romania pentru finala alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Duminica aceasta are loc al doilea tur al alegerilor prezindentiale din Republica Moldova, acolo unde cursa au ramas Maia Sandu, candidatul sustinut de Bucuresti si de UE, iar de cealalta parte Igor Dodon, candidatul Pro-rus. Moldovenii din Romania vor putea vota la una dintre cele 13 sectii de votare de pe teritoriul tarii noastre.

Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

UPDATE, 15 noiembrie, ora 22. 40 Peste 1,64 de milioane de cetateni au votat in turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor comunicate de catre Comisia Electorala Centrala de.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta la vot cu 15% mai mare fata de primul tur al alegerilor prezidentiale, la ora 15.00

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era, la ora 15:00, cu 15% mai mare decat in primul tur, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

Restrictii de circulatie duminica, in ziua alegerilor prezidentiale

In ziua turului doi al alegerilor prezidentiale, pe 15 noiembrie, pe teritoriul tarii se va permite deplasarea doar a autovehiculelor a caror capacitate de transportare nu este mai mare de opt persoane si a transportului rutier de persoane prin curse regulate. Cu aceste precizari vine Agentia Nationala Transport Auto, transmite IPN.

Premierul francez vrea amanarea cu trei luni a alegerilor regionale din cauza exploziei cazurilor de COVID-19

Pandemia de coronavirus pune la grea incercare organizarea alegerilor regionale in Franta. Premierul francez Jean Castex va cere o amanare cu trei luni a alegerilor regionale, din cauza evolutiei pandemiei de.

Premierul francez vrea amanarea cu trei luni a alegerilor regionale din martie anul viitor

Premierul francez Jean Castex va cere o amanare cu trei luni a alegerilor regionale, din cauza evolutiei pandemiei de COVID-19, care a determinat impunerea unui nou lockdown national, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )