Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din nou la targ.Capitala ArtNouveau a Romaniei si Baile Felix, promovate la Budapesta

Adevărul Adevărul,
Din nou la targ.Capitala ArtNouveau a Romaniei si Baile Felix, promovate la Budapesta

La sfarsit de saptamana, Oradea va participa, alaturi de statiunea Baile Felix, la Targul International de Turism din Budapesta Utazas -InternationalTourismExhibition, dedicat pietei din Ungaria. continuă pe Adevărul

VIDEO. Angajatii Institutului Cantacuzino protesteaza, din nou, pe treptele institutiei

Angajatii Institului Cantacuzino vor protesta, din nou, joi, dupa ora 10. 00 dimineata, in fata institutiei, deoarece nu si-au primit salariile intregi.

Simona Halep risca sa piarda din nou locul 3, dupa turneul de la Doha

Lupta pentru locul 3 mondial este in continuare una stransa intre Simona Halep si Petra Kvitova. Romanca ar putea fi depasita din nou de jucatoarea din Cehia lunea viitoare, pe data de 2 martie.

Romania va avea din nou doua echipe in Champions League

In urma rezultatelor inregistrate, joi seara, in returul 16-imilor Europa League a devenit o certitudine participarea Romaniei cu doua echipe in preliminariile Champions League potrivit clasamentului coeficientilor UEFA.

Mergea si Inglot i-au invins, din nou, pe fratii Bryan in sferturile de finala din Dubai

Perechea Florin Mergea/Dominic Inglot Romania/Marea Britanie) a invins, joi, in sferturile de finala la dublu ale turneului de la Dubai, scor 7-6 6), 2-6, 10-8, echipa formata din fratii Bob si Mike Bryan, la o luna dupa ce s-a impus in fata liderilor mondali ai probei de dublu la Australian Open, transmite Mediafax.

Luis Suarez acuzat ca a muscat din nou. Un video il disculpa pe jucator

Presa engleza insista pe o captura video in care atacantul uruguayan Luis Suarez pare ca il musca de brat pe Martin Demichelis in meciul Manchester City-FC Barcelona din prima mansa a optimilor Champions League.

Negocieri pentru un armistitiu ratat. Rusia, Ucraina, Franta si Germania, din nou la masa tratativelor

Negocierile privind implementarea acordului de la Minsk s-au reluat la Paris. Ministrii de Externe din Ucraina, Rusia, Franta si Germania s-au intalnit pentru a discuta despre criza din est. inaintea intalnirii,.

Trist dar adevarat, GTA V pentru PC este amanat din nou

Dupa luni intregi de promisiuni si speculatii, zilele trecute am aflat ca GTA 5 pentru PC nu va veni pe piata din pacate in luna martie, cum se credea initial. Daca va aflati printre cei care nu au o consola de gaming mai veche sa mai noua, este foarte probabil sa asteptati cu nerabdarea lansarea [].

Clasament oficial: Romania, din nou pe ultimul loc din UE la performanta domeniilor digitale

Un nou indice al economiei si societatii digitale, elaborat de Comisia Europeana si publicat astazi, 24 februarie, arata clasamentul tarilor UE pe 5 domenii majore din economia digitala. Romania, pe ultimul loc, are diferente mari fata de celelalte tari in special la competente digitale si integrarea tehnologiei digitale. Noul instrument prezentat astazi ofera instantanee, pentru fiecare tara, ale conectivitatii cat de utilizate, rapide si accesibile ca pret sunt conexiunile in banda larga), ale competentelor in materie de utilizare a internetului, ale desfasurarii de activitati online, de la citirea stirilor la cumpararea de produse, ale nivelului de dezvoltare a principalelor tehnologii digitale facturi electronice, servicii de tip cloud, comert electronic) si a serviciilor publice digitale, cum ar fi serviciile administrative online e-guvernare) si serviciile de e-sanatate.

Pretul futures al petrolului, din nou sub 50 de dolari/baril

Dupa ce finalul saptamanii trecute a mai alungat oarecum din seceta de pe piata futures de la Sibiu, cu volume de peste 100 de contracte, debutul ultimei saptamani din februarie a readus amenintarea ariditatii, prima jumatate a sedintei de luni fiind mai mult decat modesta la capitolul lichiditate.

Credeati ca vine PRIMAVARA? incep din nou ninsorile pe arii extinse. Iata cu cat vor scadea temperaturile

Vreme calda si ploiasa in urmatoarea saptamana. Mercurul termometrelor va urca pana la 16 grade Celsius. insa la sfarsitul saptamanii viitoare temperaturile scad in zonele din nordul si centrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )