Libnet.ro
UNICEF

05:15

Directoarea Hexi Pharma ar putea ajunge dupa gratii. Procurorii o vor pe Flori Dinu dupa gratii

România Liberă România Liberă,
Directoarea Hexi Pharma ar putea ajunge dupa gratii. Procurorii o vor pe Flori Dinu dupa gratii

Directoarea Hexi Pharma merge din nou in fata instantei. Procurorii insista ca Flori Dinu sa fie arestata preventiv in scandalul dezinfectantilor dupa ce prima instanta a pus-o in arest la domiciliu. Ea este acuzata de 99 de inselaciuni si 29 de infractiuni de zadarnicire a combaterii bolilor. continuă pe România Liberă

UPDATE. Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, ramane in arest la domiciliu

Directoarea Hexi Pharma merge din nou in fata instantei. Procurorii insista ca Flori Dinu sa fie arestata preventiv in scandalul dezinfectantilor dupa ce prima instanta a pus-o in arest la domiciliu. Ea este acuzata de 99 de inselaciuni si 29 de infractiuni de zadarnicire a combaterii bolilor.

Directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu, ramane in arest la domiciliu

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, va ramane in arest la domiciliu dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins luni contestatia procurorilor. Flori Dinu este implicata in dosarul.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, ramane in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins astazi contestatia procurorilor si a hotarat ca directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, sa ramana in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune.

Noi descoperiri la locul accidentului patronului Hexi Pharma: S-ar putea dovedi ca mai era cineva in masina cu Dan Condrea. Este o proba extraordinara

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a starnit numeroase controverse si suspiciuni. Declaratiile autoritatilor au fost puse la indoiala si de Radu Sovianu. Jurnalistul a mers la locul.

Dezinfectantii Hexi Pharma au costat spitalele din Craiova peste 1,5 miloane de lei

Spitalele din Craiova care se afla in subordinea primarieiau cheltuit in perioada 2011-2015 suma de 1,5 milioane de lei pe dezinfectanti Hexi Pharma. Din cele trei spitale finantate de.

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, ramane in arest

Tribunalul Bucuresti a respins luni contestatia procurorilor si a decis ca directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, sa ramana in arest la domiciliu, in dosarul dezinfectantilor diluati din sp.

Uliana Ochinciuc a dat cu subsemnatul la Politie. Sotia lui Dan Condrea, anchetata in dosarul Hexi Pharma (VIDEO)

Uliana Ochinciuc, sotia lui Dan Condrea, a dat cu subsemnatul la Politie. Ea este anchetata in dosarul Hexi Pharma, arata B1 TV. Ochinciuc este cercetata, sub control judiciar, pentru spalare de bani.

Ion Cristoiu, despre scandalul Hexi Pharma: Cum se face DNA ca lucreaza in cazul uneia dintre cele mai mari afaceri de coruptie din istoria Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre interventia DNA in cazul scandalului dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma. DNA a.

Si-a salvat sotia de la un viol. Acum risca sa nu mai iasa de dupa gratii

Un barbat din New York a fost pus sub acuzare, dupa ce l-a ucis in bataie pe cel care ar fi incercat sa ii violeze sotia. Mamadou Diallo a povestit ca a primit un telefon de la sotia sa, care .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )