Libnet.ro
UNICEF

23:30

Director din cadrul Tata Motors, gasit mort dupa un presupus suicid, in Tailanda.

România Liberă România Liberă,
Director din cadrul Tata Motors, gasit mort dupa un presupus suicid, in Tailanda.

Britanicul Karl Slym, managing director al Tata Motors, producatorul automobilului de sub 3000 dolari, a fost gasit mort in dimineata zilei de 26 ianuarie, din primele cercetari ale politiei rezultand ca acesta a decedat in urma unui suicid, potrivit Automotive News. Mangerul britanic, in varsta de 51 de ani, care in trecut a lucrat nu mai putin de 17 ani in cadrul General Motors GM), conducand diferite divizii ale gigantului american, s-a alaturat indienilor de la Tata in 2012. El era . continuă pe România Liberă

Directorul executiv al Tata Motors, gasit mort dupa ce a cazut de pe acoperisul unui hotel din Thailanda

Producatorul indian de automobile, Tata Motors, a confirmat astazi decesul directorului executiv al companiei, Karl Slym, dupa ce acesta din urma a cazut in mod suspect de pe acoperisul unui hotel din Bangkok.

Thailanda: Directorul general Tata Motors a murit dupa ce a cazut de la etajul 22 al unui hotel

Directorul general al Tata Motors, Karl Slym, a murit dupa ce a cazut de la etajul 22 al unui hotel din Bangkok. Autoritatile iau in calcul o posibila sinucidere, dupa ce au gasit un bilet pe podeaua camerei de.

Om al strazii, gasit mort sub un pasaj de la Hala Centrala, din Iasi. ...

Un om al strazii a fost gasit mort in Iasi, sub un pasaj de la Hala Centrala, invelit cu o patura, medicii ajunsi la fata locului neputand determina cu exactitate cauza mortii, si anume daca se instalase sau nu socul hipotermic,informeaza Mediafax. Acesta a fost gasit intr-un pasaj din zona centrala dupa ce au fost apelati jandarmii. Echipajul nostru care a ajuns la fata locului a constatat ca stopul cardio-respirator era instalat de mai multa vreme, ca existau semne de moarte biologica .

Un barbat fara adapost a fost gasit mort in Capitala. Peste 600 de oameni ai strazii sunt in centrele sociale ale Primariei

Un barbat in varsta de aproximativ 70 de ani a fost gasit mort, duminica dimineata, pe Soseaua Colentina din Capitala. Din primele informatii se pare ca barbatul nu avea unde sa locuiasca.

Batran gasit mort in Capitala, pe Soseaua Colentina

Un batran de aproximativ 70 de ani, se pare fara adapost, a fost gasit mort pe Soseaua Colentina din Capitala, duminica dimineata, a declarat pentru Mediafax managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov SABI), Alice Grasu.

Un batran a fost gasit mort pe Soseaua Colentina din Capitala

Un batran de aproximativ 70 de ani a fost gasit mort, duminica dimineata, pe Soseaua Colentina din Capitala, potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov SABI), Alice Grasu, relateaza.

Un barbat a fost gasit MORT intr-o spalatorie auto din Colentina

Un barbat a fost gasit mort intr-o splatorie auto din cartierul Colentina. Politia a spus ca era vorba de o persoana fara adapost, care a inghetat peste noapte. Secretarul de stat Raed Arafat le.

Iasi: Un barbat fara adapost a fost gasit mort

Un barbat de 61 de ani dinIasi a fost gasit mort, duminica, acesta fiind un om fara adapost, relateazaB1 TV. Potrivit purtatorului de cuvant al SpitaluluiSfantul Spiridon dinIasi,.

Vaslui: Un barbat a fost gasit mort in zapada

Un barbat din judetul Vaslui a fost gasit mort, duminica, in zapada, relateazaB1 TV. Barbatul de 44 ani care a plecat, sambata seara, in jurul orei 18:00, de la o cunostinta spre locuinta sa, a.

Un barbat din Galati, gasit mort de frig

Un barbat din comuna Independenta din Galati a murit de frig. Victima avea 49 de ani. Barbatul a fost gasit imbracat in trening si avea picioarele goale. Stire in curs de.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )