Libnet.ro
UNICEF

00:07

Directorul MI5, ingrijorat de amenintarea islamistilor in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul MI5, ingrijorat de amenintarea islamistilor in Marea Britanie

Directorul serviciilor britanice de informatii MI5) a avertizat, ieri, ca in Marea Britanie se afla mii de islamisti extremisti care ii considera pe locuitorii tarii drept tinte legitime, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul MI5, ingrijorat de amenintarea islamistilor in Marea Britanie

Directorul serviciilor britanice de informatii a avertizat, marti, ca in Marea Britanie se afla mii de islamisti extremisti care ii considera pe locuitorii tarii drept tinte legitime, informeaza AFP,.

IntegralEdu: In jur de 25-27.000 de studenti romani invata in strainatate, in special in Marea Britanie, Olanda si Danemarca

Aproximativ 25-27. 000 de studenti romani invata la universitati din strainatate, iar statele preferate de acestia sunt Marea Britanie, Olanda si Danemarca, a declarat Svetlan Danev, directorul grupului de firme Integral si coordonator al World.

Vietile romanilor din Marea Britanie, ruinate de retorica inselatoare, spune ambasadorul Ion Jinga

Vietile si reputatia romanilor muncitori din Marea Britanie sunt ruinate de statistici inselatoare si de retorica sperietoare folosita intens, de la mass-media la politicieni, sustine ambasadorul roman la Londra, pe blogul sau de pe Huffington Post. Ambasadorul roman la Londra se implica activ in combaterea imaginii negative promovate de anumite factiuni politice sau mediatice din Regat, fata de romanii din Marea Britanie.

Locuri de MUNCA pentru romani in Marea Britanie, Germania si Norvegia.

Romanii care isi cauta de lucru ca ingineri, asistenti sociali, geologi si bucatari isi pot incerca norocul si in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia si Finlanda, relateaza Mediafax. In Marea Britanie, sunt anuntate sase posturi vacante de senior asistent social, pentru persoane care sa lucreze cu copii, tineri si familiile lor - cazuri cu probleme complexe -, urmand sa se ocupe inclusiv de insotirea si reprezentarea persoanelor vulnerabile in justitie. Pentru ocuparea acestor posturi .

Ambasadorul Romaniei la Londra: in Marea Britanie s-a creat o cultura a vinei puse pe seama romanilor si bulgarilor

Est-europenii nu se bucura de o presa prea favorabila in Marea Britanie, mai multi factori precum dificultatile economice, masurile de austeritate si contextul electoral conducand la crearea unei culturi a.

Marea Britanie, Germania si Norvegia, printre tarile care au locuri de munca pentru romani

Asistentii sociali, inginerii, geologii si bucatarii din Romania care vor sa lucreze in alte tari din Uniunea Europeana au disponibile, prin reteaua Eures, locuri de munca in tari printre care Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia si Finlanda.

Un grup islamist acuza Marea Britanie de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe

Grupul islamist somalez Al-Shebab a acuzat aseara Marea Britanie si Turcia de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe, in sudul Somaliei, arata sursele de presa.

Grupul islamist atacat sambata acuza Marea Britanie si Turcia

Grupul islamist somalez Al-Shebab a acuzat sambata seara Marea Britanie si Turcia de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe, in sudul Somaliei, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit purtatorului de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )