Libnet.ro
UNICEF

07:30

Directorului Lukoil, cercetat sub control judiciar, poate parasi judetele Prahova si Ilfov

România Liberă România Liberă,
Directorului Lukoil, cercetat sub control judiciar, poate parasi judetele Prahova si Ilfov

Directorul Petrotel Lukoil, Andrey Bogdanov, poate sa se deplaseze pe teritoriul Romaniei, dupa ce Tribunalul Prahova a admis cererea de modificare a controlului judiciar, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Berevoianu, Moisescu si Semenescu, pusi sub control judiciar de Tribunalul Prahova

Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Bucurestiului, Sorin Oprescu, si oamenii de afaceri Vlad Moisescu si Ovidiu Semenescu vor fi plasati sub control judiciar in dosarul Apa Nova, decizia Tribunalului Prahova nefiind definitiva, informeaza Agerpres. Magistratii instantei de fond au respins, ieri, propunerea procurorilor DNA Ploiesti privind arestarea preventiva a celor trei inculpati si a dispus fata de acestia masura controlului judiciar.

Dosarul Apa Nova: Berevoianu si Semenescu, sub control judiciar

Costin Berevoianu, fostul consilier al primarului Sorin Oprescu, Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, retinuti de DNA Ploiesti in dosarul de coruptie in care este vizata compania Apa Nova, au fost pusi sub.

Luare de mita si trafic de influenta la Inspectoratul General pentru Imigrari. Doi sefi au fost pusi sub control judiciar

Doi sefi de la Inspectoratul General pentru Imigrari, serviciul Autorizatii si Permise de Sedere in Scop de Munca, au fost pusi sub control judiciar pentru luare de mita si trafic de influenta. Procurorii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )