Libnet.ro
UNICEF

20:45

Discriminare la locul de munca pentru un roman! Concediat din cauza nationalitatii

B1 B1,
Discriminare la locul de munca pentru un roman! Concediat din cauza nationalitatii

Un paznic roman a primit o despagubire de 20. 000 de euro dupa ce a castigat un proces cu firma din Irlanda la care lucra, acuzata de discriminare. Totul a pornit de la un hoteliercare a afirmat ca. continuă pe B1

Judecatorii italieni au blocat extradarea unui roman, din cauza conditiilor din penitenciare

Magistratii italieni refuza extradarea unui cetatean roman, condamnat la trei ani de inchisoare, din cauza conditiilor din penitenciarele de la noi. Curtea de Casatie din Italia a stabilit.

Ursii Grizzly devin vegetarieni din cauza schimbarilor climatice

Ursii Grizzly au incetat sa mai manance somon in favoarea fructelor de soc, dupa ce au fost fortati sa aleaga dintre cele doua alimente, din cauza schimbarilor climatice, noteazaThe Telegraph.

Trafic ingreunat pe centura Bucurestiului, din cauza unui accident in care au fost implicate un Tir si cinci masini

Circulatia rutiera pe soseaua de centura a municipiului Bucuresti se desfasoara ingreunat la km 2+500 de metri, intre localitatile ilfovene Tunari si Otopeni, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un Tir si cinci autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

Macron:Pentru Romania, situatia din prezent nu este ideala, unele tari profita de diferentele salariale /Sistemul actual este daunator atat pentru Romania, cat si pentru Europa

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis ca Europa va exploda din cauza dumpingului social si fiscal, si ca sistemul actual este daunator si pentru Romania si pentru Europa.

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara va avea patru benzi

Veste buna pentru soferi! Una din cele mai aglomerate sosele din tara, Centura Capitalei dintre Chiajna si Chitila, va avea din octombrie patru benzi. Proiectul este inceput de sase ani, iar firma care.

Italia blocheaza extradarea unui roman, din cauza conditiilor din penitenciare

Curtea de Casatie din Italia a anulat vineri o decizie a unei instante de apel privind extradarea in Romania a unui cetatean roman condamnat la trei ani de inchisoare, justitia italiana.

Caru' cu vedete: Amenintarile care l-ar putea infunda pe Gigi Becali: Poate ii bate Dumnezeu.. Nu se poate decat ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca sa stie de frica!; A divortat de cantareata din cauza aceluiasi amant! Primul sot al Mariei Constantin rupe tace

Sorana, despre Marcel Toader si Maria Constantin: E diferenta intre ceea ce e si ceea ce pare. Sorana, fosta concurenta la Ferma Vedetelor in acelasi sezon cu Maria si Marcel, a fost intrebata despre cuplul alaturi. CRBL vorbeste despre situatia actuala a trupei Simplu. Am pus doar punct si virgula. De cativa ani, trupa Simplu a disparut din peisajul muzical autohton. CRBL vorbeste despre situatia actuala a acesteia. Simplu e intr-o pauza, cam din 2013. Nu am reusit sa punem punct, ci punct si virgula. Pentru ca nu stim ce se va intampla peste ani. Deocamdata, eu merg pe traseul meu, dar surprize pot aparea oricand, a precizat acesta, potrivit Libertatea. ro.

PANICA in Olanda: Concert rock, anulat din cauza unei ALERTE TERORISTE (VIDEO)

Alerta terorista la Rotterdam. Un concert al unei trupe rock americane a fost anulat din motive de securitate dupa ce politia a gasit o camioneta provenind din Spania in care se aflau mai multe butelii de.

Caru' cu vedete: Amenintarile care l-ar putea infunda pe Gigi Becali: Poate ii bate Dumnezeu.. Nu se poate decat ca-n Rusia! Buf, buf, buf ca sa stie de frica!; A divortat de cantareata din cauza aceluiasi amant! Primul sot al Mariei Constantin rupe tace

Sorana, despre Marcel Toader si Maria Constantin: E diferenta intre ceea ce e si ceea ce pare. Sorana, fosta concurenta la Ferma Vedetelor in acelasi sezon cu Maria si Marcel, a fost intrebata despre cuplul alaturi. CRBL vorbeste despre situatia actuala a trupei Simplu. Am pus doar punct si virgula. De cativa ani, trupa Simplu a disparut din peisajul muzical autohton.

NBG a primit aprobarea pentru vanzarea diviziei din Africa de Sud

Autoritatea pentru concurenta din Africa de Sud a aprobat miercuri tranzactia privind vanzarea bancii South African Bank of Athens, detinuta de grupul bancar elen National Bank of Greece NBG), catre o subsidiara a AFGRI Holdings si Fairfax Africa Investment, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )