Libnet.ro
UNICEF

16:00

Divort in Saptamana Mare, in familia unui fost candidat la prezidentiale. Acuzatii grave ale sotiei

Antena3 Antena3,
Divort in Saptamana Mare, in familia unui fost candidat la prezidentiale. Acuzatii grave ale sotiei

Un scandal de proportii are loc, chiar in Saptamana Mare, in familia unui fost candidat la Presedintia Romaniei. Politicianul-milionar Eduard Gheorghe Manole va ajunge in curand in fata judecatorilor, la di. continuă pe Antena3

Un barbat a fost spovedit in tren, in Saptamana Mare. Imaginile au fost filmate de un calator - VIDEO

Un barbat a fost spovedit in tren, in Saptamana Mare. Imaginile au fost filmate de un calator, intr-un tren care circula de la Timisoara la Iasi. Martorii spun ca barbatul care se spovedea era bine.

PALATUL LUI BECALI asaltat de nevoiasi: Latifundiarul imparte MII DE LEI in SAPTAMANA MARE (FOTO)

Imagini incredibile au fost surprinse la Palatul lui Gigi Becali! in saptamana Mare, zeci de persoane cu povesti cutremuratoare au luat cu asalt locuinta miliardarului, cerandu-i ajutorul. Este de.

Nu mai putin de 4 tone de peste, dar si12 kilograme de icre si ambarcatiuni au confiscat politistii in Saptamana Mare

Peste 4 tone de peste proaspat, 12 kilograme de icre, ambarcatiuni, autovehicule, dar si sute de unelte de pescuit. Asta au confiscat politistii in urma controalelor facute in Saptamana Mare pentru combaterea braconajului piscicol, a transportului, colectarii si comercializarii ilegale de produse rezultate din activitatile ilegale de pescuit.

Un tanar de etnie roma a furat, chiar in Saptamana Mare, banii de pe lumanari dintr-o biserica situata in centrul Bistritei

A jefuit una dintre cele mai importanta biserici din Bistrita, ziua in amiaza mare, in Saptamana Mare. Un tanar de etnie roma a furat geanta femeii de serviciu, in care se aflau 560 de lei, bani pe care i-a facut din vanzarea de lumanari.

Biserica Ortodoxa Romana in Saptamana Mare

Cred ca Saptamana Mare s-ar cuveni sa insemne un prilej de reflectie nu doar pentru credinciosi si enoriasi, ci si pentru ierarhii Bisericii Ortodoxe Romane. Socotesc ca a venit demult momentul in care Patriarhul Daniel alaturi de ceilalti membri ai Sfantului Sinod ar fi trebuit sa isi faca un serios, un nemilos examen de constiinta in legatura cu modul in care si-au indeplinit misiunea.

Fost candidat PSD la functia de primar, condamnat pentru proxenetism. Barbatul este membru PSD in continuare

Costica Dobre, fost candidat PSD la functia de primar in comuna braileana Sutesti, a primit doi ani de inchisoare cu suspendare conditionata pentru proxenetism, in timp ce fratele sau, Ionita, ar urma sa execute 4 ani si 6 luni de inchisoare. Ambii au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DIICOT.

POMOHACI a COMIS-O din nou: Nu s-a putut ABTINE! Totul s-a intamplat la STANA! Dezvaluiri INCREDIBILE in SAPTAMANA MARE

Dezvaluiri incredibile despre Cristian Pomohaci au fost facute pe retelele de socializare de catre sustinatorii preotului catarisit. Internautii si-au amintit cum fostul preot si-a batut joc de Crin Antonescu, fo.

Crima in Saptamana Mare, la Hulubesti. Batran impuns cu furca si lovit in cap cu ranga

Un batran de 73 de ani, din comuna damboviteana Hulubesti, a fost omorat de vecinul sau, un barbat de 45 de ani, pe fondul unor certuri mai vechi. Agresorul si-a pierdut cumpatul cand batranul a intrat in curtea sa pentru a-i reprosa ceva, inarmat cu o ranga. De aici si pana la crima n-a mai fost decat un pas.

Ritualuri practicate in Saptamana Mare. De ce Mosii din Joia Mare sunt printre cele mai raspandite zile de pomenire

Crestinii ortodocsi au intrat in cea mai importanta si intensa saptamana din calendarul bisericesc. Pe langa momentele liturgice speciale, Deniile, in aceste zile sunt practicate si ritualuri specifice.

Un autobuz plin cu pasageri a fost curprins de flacari in Satu Mare. Pasagerii au fost evacuati (VIDEO)

Un autobuz plin cu pasageri a izbucnit in flacari. Incidentul a avut loc in urma cu putin timp, in Satu Mare. Pasagerii au fost imediat evacuati si, din fericire, nimeni nu a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )