Libnet.ro
UNICEF

08:30

DNA mai face o cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea dupa dosarul Gala Bute, privind dosarul Microsoft

B1 B1,
DNA mai face o cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea dupa dosarul Gala Bute, privind dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie solicita arestarea preventiva a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft, pe langa dosarul Gala Bute. in completarea comunicatelor 162 si 164 din 29 ianuarie 2015, privind. continuă pe B1

DNA cere arestarea preventiva pentru Elena Udrea si in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie solicita arestarea preventiva a Elenei Udrea si in dosarul Microsoft, pe langa dosarul Gala Bute. in completarea comunicatelor 162 si 164 din 29 ianuarie 2015, privind.

Rudel Obreja afla joi daca va fi arestat: TB a disjuns propunerea de arestare preventiva, dupa ce fostul presedinte al FRB nu a putut fi citat telefonic

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja afla maine daca va fi arestat. Tribunalul Bucuresti a disjuns propunerea de arestare preventiva pentru acesta, dupa ce nu a putut fi citat telefonic.

Procurorii DNA cer incuviintarea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA cer incuviintarea arestarii preventive pe numele Elenei Udrea. Fostul ministru este acuzat de infractiunea de luare de mita in dosarul Gala Bute, potrivit comunicatului DNA. Sectia de.

Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea

Procurprul general Tiberiu Nitu a trimis Camerei Deputatilor cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incepere a urmaririi penale pentru Elena Udrea, sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Toni Grebla - cerere arestare. DNA cere aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cer aviz pentru arestarea preventiva a judecatorului Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Toni Grebla. Acesta este acuzat de trafic de influenta si constituirea unui grup infractional organizat.

Doua cereri de arestare pentru Elena Udrea. Deputata ar fi pretins 500.000 de euro de la un om de afaceri

Directia Nationala Anticoruptie a trimis o noua cerere de arestare pe numele Elenei Udrea, de aceasta data in dosarul Microsoft. , se arata intr-un comunicat DNA.

Miercurea neagra pentru Elena Udrea: DNA cere arestarea preventiva in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA au cerut, miercuri, avizul Camerei Deputatilor pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in care fostul ministru al Turismului este acuzat de luare de mita.

UPDATE: DNA cere Camerei Deputatilor aviz de ARESTARE pentru Elena Udrea. Primele declaratii ale deputatei

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor va discuta, miercuri, solicitarea de inceperea a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, in dosarul Gala Bute.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )