Libnet.ro
UNICEF

16:31

DNA a trimis in judecata un fost director al Autoritatii Navale Romane. Prejudiciul in acest dosar: 850.000 de euro

B1 B1,
DNA a trimis in judecata un fost director al Autoritatii Navale Romane. Prejudiciul in acest dosar: 850.000 de euro

DNA l-a trimis in judecata pe Liviu Aurelian Cazan, fost director general al Autoritatii Navale Romane, pentru abuz in serviciu. Procurorii sustin ca acesta, in martie 2016, a. continuă pe B1

DNA: Fostul director general al Autoritatii Navale Romane, trimis in judecata

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata pe Liviu-Aurelian Cazan, la data faptei director general al Autoritatii Navale Romane, dupa ce, pentru a ajuta la iesirea din insolventa a Companiei Na.

Fostul sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan, trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA din Constanta au dispus astazi trimiterea in judecata pentru fapte de abuz in serviu a fostului sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan. in prezent, acesta detine functia de viceprimar al municipiului Urziceni, din judetul Ialomita.

Fost procuror DNA, trimis in judecata dupa ce a fost prins baut la volan

Fostul procuror DNA Timisoara, Ciprian Dorobantu, cel care a intrumentat, printre altele, dosarele Poli si Heaven a fost trimis in judecata. Procesul se va judeca la Curtea de Apel Timisoara.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

Fost director SRI, audiat in Dosarul Mineriada

Fostul director SRI Virgil Magureanu a fost audiat, luni, in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul Parchetului, s-au prezentat si Ion Iliescu si Petre Roman, pusi sub acuzare in acest.

Fost director al Serviciului Roman de Informatii, audiat la Parchetul General

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii Virgil Magureanu s-a prezentat luni, la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )