Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fost director SRI, audiat in Dosarul Mineriada

B1 B1,
Fost director SRI, audiat in Dosarul Mineriada

Fostul director SRI Virgil Magureanu a fost audiat, luni, in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul Parchetului, s-au prezentat si Ion Iliescu si Petre Roman, pusi sub acuzare in acest. continuă pe B1

Ion Iliescu si Petre Roman au fost audiati la Parchetul General in dosarul Mineriada. Cei doi au fost chemati in legatura cu extinderea urmaririi penale

Fostul presedinte Ion Iliescu 1990-1996, 2000-2004) si fostul premier Petre Roman 1990-1991) s-au prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiati de procurorii militari in dosarul Mineriada. Cei doi au calitatea de inculpati si au fost chemati in legatura cu extinderea urmaririi penale.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati la Parchetul General in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu 1990-1996, 2000-2004) si fostul premier Petre Roman 1990-1991) s-au prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiati de procurorii militari in dosarul Mineriada.

Fost director al Serviciului Roman de Informatii, audiat la Parchetul General

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii Virgil Magureanu s-a prezentat luni, la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari in dosarul Mineriada. Tot luni, la sediul.

Fost director din Ministerul de Justitie, dezvaluiri despre arhiva SIPA

Ingrid Mocanu, fost director in Ministerul de Justitie, a vorbit luni, la Sinteza Zilei, despre scandalul momentului, privind arhiva SIPA. Potrivit acesteia, disparitia documentelor din arhiva s.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati la Parchet in dosarul Mineriada

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat luni, la Parchetul General, pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul Mineriada. Si fostul premier Petre Roman a fost luni dimineata la.

Ion Iliescu si Petre Roman, audiati in dosarul Mineriada

Ion Iliescu si Petre Roman s-au prezentat, luni, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde au fost audiati in dosarul Mineriadei din 1990. Cei doi au fost citati in legatura cu extinderea urmaririi penale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )