Libnet.ro
UNICEF

09:00

DNA: Udrea ar fi primit 900.000 euro cash in Gala Bute

România Liberă România Liberă,
DNA: Udrea ar fi primit 900.000 euro cash in Gala Bute

Procurorii il acuza pe fostul ministru al Dezvoltarii de trei noi infractiuni de luare de mita, drept pentru care au formulat o noua cerere de incepere a urmaririi penale si de arestare preventiva, care va ajunge pe agenda Camerei Deputatilor. Udrea afla astazi, de la Curtea Suprema, daca ramane sau nu in arest, in dosarul Microsoft. continuă pe România Liberă

Un NOU DOSAR pe numele Elenei Udrea. DNA cere ARESTAREA fostului ministru, in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi adusa, la ora 12:00, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile din dosarul Gala Bute. Conform unui comunicat al DNA, procurorii cer arestarea preventiva si in acest.

Dosarul Gala Bute. Procurorii DNA cer din nou incuviintarea urmarii penale si arestarea Elenei Udrea pentru alte infractiuni de luare de mita

Procurorii anticoruptie au cerut din nou incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru Elena Udrea, dar si incuviintarea arestarii preventive a acesteia. Udrea este suspectata de trei noi fapte de luare de mita, in dosarul Gala Bute, privind contracte incheiate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului cu mai multe firme. in cursul zilei de astazi, Udrea va fi scoasa din Arestul Capitalei pentru a fi audiata de procurori.

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Gala Bute: Noua cerere de arestare, la Camera Deputatilor. Avocat: Se asteapta sa fie eliberata marti (VIDEO)

Elena Udrea a fost audiata, luni, la DNA, in dosarul Gala Bute pentru abuz in serviciu si spalare de bani, acestea fiind primele fapte pentru care s-a cerut arestarea sa, relateazaB1 TV. Fostul ministru a.

DNA face o noua cerere de arestare pentru Elena Udrea pentru noi acuzatii de luare de mita in dosarul Gala Bute

ProcuroriiDNAau facut o noua cerere de arestare in cazul Elenei Udrea, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Astfel, procurorii au transmis sesizari: 1.

DNA face o noua cerere de arestare pentru Elena Udrea pentru noi acuzatii de luare de mita in dosarul Gala Bute (VIDEO)

ProcuroriiDNAau facut o noua cerere de arestare in cazul Elenei Udrea, pentru savarsirea a trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Astfel, procurorii au transmis sesizari: 1.

Catalin Tolontan, despre dosarul Gala Bute: S-au pus in circulatie bani publici pentru apropiatii Elenei Udrea

Jurnalistul Gazeta Sporturilor, Catalin Tolontan, care a publicat numeroase informatii esentiale din dosarul Gala Bute, a explicat, luni, in emisiunea Previziunile Zilei, realizata de Sabina Iosub, ca asistam.

Omul de afaceri Adrian Gardean a fost audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Omul de afaceri Adrian Gardean a fost audiat vineri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Gardean a ajuns la DNAin jurul orei 8 si a plecat inainte.

De ce a fost arestat Rudel Obreja in Dosarul Gala Bute

Tribunalul Bucuresti a facut publica motivarea pentru care Rudel Obreja, fostul sef al Federatiei Romane de Box, a fost arestat in dosarul Gala Bute. Vineri, Obreja a fost arestat definitiv in acest dosar.

Decizie definitiva a Curtii de Apel. Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute

Curtea de Apel Bucuresti a hotarat, vineri, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat de spalare de bani, evaziune fiscala.

Rudel Obreja, arestat in dosarul Gala Bute. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, definitiv, arestarea preventiva a fostului presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. Obreja este acuzat in acest dosar de spalare de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )