Libnet.ro
UNICEF

14:15

Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica (Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea)

Hotnews Hotnews,
 Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica (Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea)

Demararea campaniei de vaccinare a populatiei din Marea Britanie cu noul vaccin BioNTech-Pfizer impotriva SARS-CoV-2 a fost marcata de raportarea a doua reactii adverse de tip anafilactic, care au necesitat monitorizare medicala. Acest eveniment a starnit un val de ingrijorare cu privire la posibilitatea aparitiei reactiilor alergice, insa sunt necesare cateva clarificari, arata un comunicat transmis joi de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea. Reactiile anafilactice survin in contextul unui teren personal preexistent si sunt reactii adverse care, desi sunt cunoscute in cazul tuturor vaccinurilor, sunt rare si nu reprezinta un efect advers cu care sa se confrunte majoritatea persoanelor care se vaccineaza. Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica. continuă pe Hotnews

Recomandarile pentru vaccinul anti-COVID vor fi modificate, dupa efectele secundare aparute in cazul a doua persoane din SUA

Agentia Americana a Medicamentului a anuntat joi ca lucreaza la modificari ale recomandarilor privind vaccinul de la PfizerBioNTech contra Covid-19, dupa reactii alergice la doua persoane care au primit o injectie in tara, scrie AFP.

Suceava: Politist retinut dupa ce a condus beat, a lovit doua persoane si a parasit locul accidentului

Un politist din Suceava a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce s-a urcat la volan desi era sub influenta bauturilor alcoolice, a lovit doua persoane, apoi a parasit locul accidentului. Politist.

O masina in care se aflau doua persoane a luat foc, in mers, pe o strada din Pitesti

Un autoturism a lat foc in timp ce rula pe o strada din municipiul Pitesti. Persoanele care se aflau in interior au reusit sa se autoevacueze inainte ca flacarile sa cuprinda intreaga masina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )