Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorita Elena Munteanu, cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare

Adevărul Adevărul,
Doctorita Elena Munteanu, cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare

Medicul Elena Munteanu, sefa Comisiei de evaluare a gradului de handicap pentru copii, va sta dupa gratii cinci ani si jumatate. Decizia apartine Tribunalului Bacau, care o considera vinovata pentru mai multe fapte de coruptie si ii interzice sa mai profeseze ce medic. continuă pe Adevărul

Pedeapsa judecatorului Dumitru Rebegea de la Tribunalul Prahova, micsorata la cinci ani si jumatate cu executare

Pedeapsa fostului presedinte al Sectiei Penale a Tribunalului Prahova, Dumitru Rebegea, condamnat in februarie 2012 pentru coruptie, a fost micsorata de la sapte ani la cinci ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia de astazi a Instantei Supreme este una definitiva. in 2009, judecatorul Rebegea a fost suspendat din magistratura.

Bacau: Medicul Elena Munteanu, condamnata la 5 ani si jumatate cu executare intr-un caz de coruptie

Medicul Elena Munteanu a primit, miercuri, din partea unui complet de judecata al Tribunalului Judetean Bacau, o condamnare de 5 ani si 6 luni cu executare si interzicerea, ulterior, timp de trei ani a unor drepturi, inclusiv cel de a profesa in calitate de medic, in urma unei acuzatii intr-un caz de coruptie, relateaza Agerpres.

Pedofilul care a violat trei copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare

Un tanar acuzat ca ar fi violat mai multi copii a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare cu executare. Victor Caldarar este acuzat ca a violat trei copii, i-a fotografiat in ipostaze pornografice si a.

Pricopie: Invatamant obligatoriu de la cinci ani. A doua limba straina, din clasa a III-a

Invatamantul obligatoriu de la varsta de cinci ani ar putea intra in vigoare in cel mult doi ani de zile, in acelasi interval de timp pregatindu-se si coborarea varstei la care va fi introdusa a doua limba straina, de la clasa a V-a la clasa a III-a, a.

Ministrul Educatiei vrea invatamant obligatoriu de la cinci ani

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, sustine ca toti copiii de cinci ani ar trebui sa mearga la gradinita, la grupa mare, inainte de clasa pregatitoare, propunere pe care o va prezenta Parlamentului.

invatamantul obligatoriu va incepe de la varsta de cinci ani? Dorinta ministrului Educatiei mai are nevoie de aprobarea Parlamentului

Invatamantul obligatoriu ar putea incepe de la varsta de cinci ani. Este ideea pe care vrea sa o puna in practica ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Cel mai tarziu din 2015, parintii ar putea fi obligat.

Neymar confirma ca va semna cu Barcelona pentru cinci ani

Atacantul brazilian Neymar da Silva Junoir, care a anuntat ca va juca din sezonul viitor la FC Barcelona, va semna, luni, un contract pe cinci ani cu formatia catalana, informeaza site-ul oficial al gruparii.

Doi generali (r) de armata, condamnati definitiv la patru ani inchisoare cu executare in dosarul uniformelor Ripstop si la despagubiri de 11 mil lei

Generalii in rezerva Marin Maciuca, fost comandant al Comandamentului Logistic Intrunit al MApN, si loctiitorul acestuia, Adrian Tilinca, au fost condamnati definitiv de Inalta Curte de Casatie si Justitie la cate patru ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul privind achizitionarea uniformelor militare Ripstop, anunta Agerpres.

Procurorii DNA cer patru ani de inchisoare cu executare pentru Becali in dosarul Valiza

Procurorii DNA au cerut, luni, la ICCJ, acolo unde se judeca dosarul Valiza, condamnare de patru ani de executarepentru George Becali, acuzat pentru dare de mita si fals in inscrisuri. De asemenea,.

Un fost presedinte al croatilor din Bosnia, condamnat la 25 de ani de inchisoare: A provocat teroare in randul populatiei

Jadranko Prlici, un fost presedinte al croatilor din Bosnia, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Potrivit AFP, acesta a fortat un transfer al populatiei musulmane din Bosnia si a provocat teroare in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )