Libnet.ro
UNICEF

09:00

Documentare istorice. Cele mai interesante productii din programul TV

Adevărul Adevărul,
Documentare istorice. Cele mai interesante productii din programul TV

Fanii documentarelor istorice au cateva optiuni interesante pentru astazi in programul TV. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Documentare istorice. Cele mai interesante productii din seara aceasta

Fanii documentarelor istorice au la dispozitie in programul tv de azi cateva productii interesante de vazut. Iata cateva recomandari pentru aceasta seara:.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Lidia Buble, Mihai Traistariu sau Iulia Albu si pana la Andra, Robert Turcescu ori Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Cele mai mari gafe din filme

Niciun film nu e lipsit de pacat, asa ca e cazul sa stii cateva dintre cele mai mari gafe din filme. Exista si conturi de YouTube care le diseca, astfel incat sa stii ce ti-a scapat si sa incerci sa fii mai atent data viitoare. Sunt filme proaste, pe care toata lumea le evita si [] Cele mai mari gafe din filme Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari submarine din lume

Cele mai mari submarine din lume. Submarinele sunt armele perfecte in momentul in care incepe o confruntare navala intre doua state sau intre diferite aliante. in cadrul cursei inarmarilordin timpul Razboiului Rece, dar si dupa, statele puternice au incercat sa construiasca submarine cat mai mari si eficiente.

Care sunt cele mai traduse cuvinte din romana in alte limbi pe Internet

In topul traducerilor online din limba romana in alte limbi sunt expresiile ce faci, te iubesc, multumesc, arata statisticile Google Translate.

Cele mai importante evenimente din economie si business: bilantul ultimei saptamani

RO va prezinta un scurt bilant al celor mai importante evenimente economice si de business din ultima saptamana.

Bere cu mesaj personalizat din partea primaritei Vasilescu, premiu pentru cele mai frumoase gospodarii din Tantareni

Un zambet, un gand frumos si o floare . numai pentru tine! Cu mii de multumiri, al dumneavoastra primar, Maria Vasilescu a fost mesajul inscriptionat pe 900 de doze de bere oferite drept premiu de catre Primaria comunei gorjene Tantareni barbatiilor care detin cele mai frumoase gospodarii din localitate, in timp ce sotiile lor au primit cate o palarie.

Jay-Z si Will Smith vor crea o miniserie TV despre una dintre cele mai socante crime din SUA

Rapperul Jay-Z si actorul Will Smith vor crea o miniserie TV, pentru HBO, care va spune povestea lui Emmett Till, un adolescent in varsta de 14 ani, care, in 1955, a fost ucis intr-una dintre cele mai socante crime comise in Statele Unite ale Americii.

De acum poti vedea evenimente istorice pe YouTube: peste un milion de minute cu cele mai memorabile clipe

Associated Press, agentia care detine una dintre cele mai importante colectii de videoclipuri istorice, va incarca peYouTubenu mai putin de 500. 000 de materiale cumuland peste un milion de minute.

Cele mai scumpe si mai frumoase masini din filme FOTO VIDEO

Apetitul nestavilit pentru caii putere si adrenalina au transformat masinile cu motoare puternice intr-una dintre chintesentele filmelor de la Hollywood. Adevarate bijuterii cu motor, masinile de lux pot fi admirate atat in peliculele clasice, precum Le Mans, cat si in productii ceva mai noi, precum franciza de succes Fast Furious/ Furios si iute. Adevarul va prezinta astazi topul celor mai scumpe si mai frumoase masini din filme.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )