Libnet.ro
UNICEF

06:30

Doi barbati din Galati, cercetati pentru trafic de droguri de mare risc

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Galati, cercetati pentru trafic de droguri de mare risc

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D. din Galati au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunii de trafic si consum de droguri de mare risc. Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore. continuă pe Adevărul

VIDEO Tineri retinuti pentru trafic de droguri de mare risc. La locuintele acestora au fost gasite sute de comprimate de ecstasy si marijuana

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT Galati au efectuat patru perchezitii domiciliare la locuintele unor persoane suspectate de trafic si consum de droguri de mare risc. Doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore.

Dosar penal pentru doi barbati care extrageau agregate minerale

Politistii din cadrul Sectiei nr. 4 Politie Rurala Dragomiresti au depistat, pe raza localitatii Manesti, doi barbati de 64 si 41 de ani, in timp ce desfasurau activitati de extragere a agregatelor minerale pe un teren amplasat in apropierea albiei raului Dambovita.

Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Un cetatean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galati si a bagat sapte persoane intr-un centru de carantina deoarece a calatorit cu acestea intr-un microbuz. Bulgarul a fost prins de politisti si i s-a facut un dosar penal, potrivit Mediafax.

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Trei sibieni, cercetati pentru nerespectarea izolarii: Un barbat a mers sa-si inmatriculeze masina, iar celelalte doua persoane s-au dus sa vanda in piata din Avrig

Trei persoane din Sibiu s-au ales cu dosar penal pentru ca nu au respectat masura izolarii la domiciliu si au pus in pericol sanatatea celor din jur. Un barbat a plecat de acasa pentru a-si inscrie.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus care a fugit din spitalul din Galati a incercat a doua oara sa scape din spital. A fost prins sarind gardul

Cetateanul suspect de coronavirus care a fugit miercuri dintr-un spital din Galati si a plecat cu microbuzul la Bucuresti a incercat din nou sa fuga din spital, fiind prins de jandarmi cand sarea gardul unitatii medicale. Parchetul anunta ca pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Doi medici de la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati, joi, cu coronavirus, a anuntat Biroul de presa al unitatii medicale.

Fost procuror-sef din Sinaia condamnat pentru luare de mita, eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror la Parchetu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )