Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi barbati, pusi sub acuzare pentru furtul unei viori Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Doi barbati, pusi sub acuzare pentru furtul unei viori Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari

Doi barbati din statul american Wisconsin au fost pusi sub acuzare, vineri, pentru ca au furat o vioara Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari, in luna ianuarie, de la un violonist al Orchestrei Simfonice din orasul Milwaukee, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Autoritatile din Wisconsin au pus sub acuzare 2 americani pentru furtul unei viori Stradivarius

Doi barbati din statul american Wisconsin au fost pusi sub acuzare, vineri, pentru ca au furat o vioara Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari, in luna ianuarie, de la un violonist al Orchestrei Simfonice.

Doi barbati, acuzati ca au furat o vioara Stradivarius de 5 mil. dolari

Doi barbati din statul american Wisconsin au fost pusi sub acuzare, vineri, pentru ca au furat o vioara Stradivarius estimata la 5 milioane de dolari, in luna ianuarie, de la un violonist al Orchestrei Simfonice din orasul Milwaukee, informeaza Reuters.

Fotografie de senzatie! Miley Cyrus, goala in pat alaturi de doi barbati!

Miley Cyrus o comite din nou, la jumatate de an de la episodul MTV VMA. Cantareata in varsta de 21 de ani apare goala in pat alaturi de doi barbati, intr-o serie de fotografii ce urmeaza a fi publicate in revista W.

Rezultate sub asteptari pentru General Motors

General Motors Co. GM), cel mai mare producator auto american, a raportat un profit sub asteptari pentru ultimul trimestru din 2013, din cauza rezultatelor slabe din Asia cu exceptia Chinei).

Google, acord cu UE pentru incheierea unei investigatii privind cautarile online

Google a ajuns la un acord amiabil cu UE pentru incheierea unei anchete antitrust care dateaza de trei ani, dupa ce proprietarul celui mai utilizat motor de cautare online s-a angajat sa afiseze in rezultatele cautarilor alaturi de propriile servicii.

Google a ajuns la un acord amiabil cu Uniunea Europeana pentru incheierea unei investigatii privind cautarile online

Google a ajuns la un acord amiabil cu Uniunea Europeana pentru incheierea unei anchete antitrust care dateaza de trei ani, dupa ce proprietarul companiei s-a angajat sa afiseze in rezultatele cautarilor alaturi.

UPDATE. Doi barbati din Constanta s-au ratacit pe un camp din cauza cetii. ...

Purtatorul de cuvant al STS, Adrian Fulea, a declarat ca, in cazul celor doua persoane care s-au ratacit pe un camp din judetul Constanta, operatorul ISU care a preluat apelul de la acestia a gresit procedura, astfel ca dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru localizare. Operatorul ISU care a preluat cazul a gresit procedura. Din acest motiv, dupa 25 de minute ISU a revenit la STS pentru a fi ajutati. Aceeasi informatie furnizata din nou a fost utila, iar ISU se afla in drum .

Primaria Capitalei va aloca teren pentru construirea unei moschei

Presedintele Traian Basescu l-a anuntat, astazi, la Ankara, pe prim-ministrul Turciei, Recep Tayyip Erdo and 287;an, ca Primaria Municipiului Bucuresti a declansat procedurile pentru alocarea unui teren in vederea construirii unei moschei, transmit surse din presa.

Primaria Capitalei va aloca teren pentru construirea unei moschei

Presedintele Traian Basescu l-a anuntat, astazi, la Ankara, pe prim-ministrul Turciei, Recep Tayyip Erdo and 287;an, ca Primaria Municipiului Bucuresti a declansat procedurile pentru alocarea unui teren in vederea construirii unei moschei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )