Libnet.ro
UNICEF

09:31

Doi dintre cei mai mari tranportatori au decis sa nu participe la proteste: Suntem cu totii afectati, dar analizam situatia

Adevărul Adevărul,
Doi dintre cei mai mari tranportatori au decis sa nu participe la proteste: Suntem cu totii afectati, dar analizam situatia

Doua companii importante din domeniul transporturilor, Lazar International si edy International Spedition au decis sa nu participe la protestul camionagiilor, afirmand totusi ca sunt impotriva accizei de 7 eurocenti pe care Guvernul doreste sa o aplice, informeaza Ziarul Financiar. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Comitetul Nobel: Mandela, unul dintre cele mai mari nume din istoria Nobelului pentru Pace.

Comitetul Nobel norvegian i-a adus, vineri, un omagiu lui Nelson Mandela, pe care il considera unul dintre cele mai mari nume din lunga istorie a Premiului Nobel pentru Pace, transmite Mediafax. Citeste si: A murit Nelson Mandela, primul presedinte de culoare sud-african GALERIE FOTO) Mandela a primit Premiul Nobel pentru Pace in 1993 impreuna cu presedintele sud-african din perioada respectiva Frederik De Klerk. Citeste si: Basescu: Mostenirea lui Mandela va inspira generatiile viitoare .

Crin Antonescu, despre Nelson Mandela: Unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Presedintele Senatului si liderul Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care isi exprima tristetea fata de moartea lui Nelson Mandela, primul presedinte de culoare al Africii de Sud, informeaza Mediafax.

Fotografii INEDITE cu unul dintre cei mai CONTROVERSATI lideri de stat

Site-ul personal al presedintelui iranian Hassan Rohani Rouhani. ir) a publicat fotografii ale acestuia din urma in haine civile, in timpul unei drumetii montane, in nordul Teheranului, relateaza AFP, conform Medi.

Samsung Electronics si Philips au intrat in vizorul Comisiei Europene: ce nereguli au fost identificate

Samsung Electronics si Philips, doi dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, s-au numarat printre companiile vizitate de catre comisarii Uniunii Europene in aceasta saptamana privind suspiciuni de incalcare a competitiei.

UPDATE: Doi dintre copiii implicati in accidentul din Belgia au mai fost CERCETATI PENAL PENTRU FURT

UPDATE: Copiii care au fost implicati intr-un accident in Belgia ar proveni dintr-o tabara de romi, iar doi dintre ei au mai fost cercetati penal in mai multe cazuri de furt, a precizat, duminica, MAE, conform Me.

Un val de frig, gheata si zapada s-a abatut asupra celei mai mari parti din Statele Unite

Un val de frig, gheata si zapada s-a abatut asupra celei mai mari parti din Statele Unite, relateaza Associated Press, citata de Agerpres. Serviciul National Meteorologic a emis avertizari de furtuni de.

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de .

Nu suntem mai inteligenti decat animalele! Suntem doar diferiti

Oamenii si-au spus de milenii bune ca sunt mai inteligenti decat restul vietuitoarelor, fapt sustinut chiar de catre unul dintre cei mai mari gantori ai Antichitatii, Aristotel, si asta in ciuda dovezilor care aratau contrariul.

FOTO Cei mai frumosi romani. Andreea Bortun si Alexandru Ion, tinerii care au creat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis

Andreea Bortun si Alexandru Ion sunt doi tineri fara de care, la Alexandria, teatrul nu ar fi existat. Erau adolescenti pe vremea cand au infiintat Festivalul de Teatru Tanar Ideo Ideis, intr-un oras in care nu exista nici teatru, nici cinematograf. Astazi, Andreea Bortun este un apreciat scenarist, Alexandru Ion, un cunoscut actor, iar creatia lor a ajuns un adevarat fenomen.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )