Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi inculpati din Dosarul Mita la Permise, condamnati la inchisoare cu executare. Alti trei, intre care si un primar, au primit sentinte cu suspendare

Adevărul Adevărul,
Doi inculpati din Dosarul Mita la Permise, condamnati la inchisoare cu executare. Alti trei, intre care si un primar, au primit sentinte cu suspendare

Instructorul auto Gheorghe Bratila si agentul examinator Adrian Botezatu, inculpati in Dosarul Mita la Permise, au primit, vineri, la Tribunalul Buzau, sentinte de condamnare cu executare. Primul dintre cei doi mentionati mai sus a primit o condamnare de trei ani si jumatate cu executare, iar cel de-al doilea, de trei ani si opt luni pentru dare, instigare si participare la dare de mita in forma continuata si trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Apucaturi de mafiot pentru Victor Becali! Cum a asteptat fostul impresar sentinta din dosarul Mita pentru judecatoare

Fratii Giovanni si Victor Becali au fost loviti in plin plin in dosarul Mita pentru judecatoare. Acuzati ca i-au dat fostei judecatoare Geanina Terceanu aproximativ 200. 000 de euro, pentru a primi.

Dosarul Mita la judecatoare. Condamnari DEFINITIVE: Geanina Terceanu, 7 ani cu executare, Borcea, achitat, Ioan Becali, 7 ani cu executare, Victor Becali, 5 ani si 8 luni cu executare (VIDEO)

Magistratii Curtii Supreme au dat marti deciziile finale in dosarul Mita la judecatoare. Astfel, fosta judecatoare Geanina Terceanu a fost condamnata la 7 ani de inchisoare cu executare, Cristian Borcea a .

Cei doi frati care l-au ucis pe seful de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata de Tribunalul Maramures

Cei doi frati care la inceputul anului trecut l-au omorat pe seful Postului de Politie Viseu de Jos au fost condamnati, marti, de Tribunalul Maramures, la inchisoare pe viata. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Cei doi frati care l-au ucis pe seful de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor, informeaza Agerpres. Hotararea nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Asasinii unui sef de post din Viseu de Jos, condamnati la inchisoare pe viata

Tribunalul Maramures i-a condamnat, marti, la inchisoare pe viata pe cei doi frati invinuiti de uciderea sefului de post din Viseu de Jos, Gheorghe Nistor. Tribunalul Maramures prin sentinta penala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )