Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doi medici de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila si-au dat demisia

Adevărul Adevărul,
Doi medici de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila si-au dat demisia

Si un cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta din Braila si-a inaintat demisia. Ministerul Sanatatii nu a dat raspuns pana acum nenumaratelor solicitari ale unitatii medicale pentru incadrarea de medici rezidenti. continuă pe Adevărul

Un asistent de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu, confirmat cu covid-19

Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat c.

Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta, rezervata exclusiv bolnavilor de coronavirus

Potrivit conducerii Spitalului, s-au asigurat amenajarile, dezinfectia si circuitele pentru un numar de cel putin 130 de paturi, destinate combaterii Covid-19.

Sibiu: Asistent medical de la Terapie Intensiva, testat pozitiv pentru coronavirus Batalia trebuia inceputa cu testarea personalului... Materialele stau inchise

Sergiu Danciu, asistent medical la Terapie Intensiva, in Sibiu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus si internat, sambata noaptea, la Boli Infectioase. El spune ca in batalia covid trebuia inceput cu testarea personalului, si apoi a tuturor pacientilor care veneau la spital, nu sa intri in contact fara sa sti. Apelul doctorilor de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Municipal Timisoara: Am intrat in razboi cu mainile goale!Protest la Ambulanta Mehedinti: Angajatii cer testare dupa ce un pacient a iesit pozitiv la COVID-19.

Spitalul Judetean Sibiu a primit o donatie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea Sectiei de Terapie Intensiva, in vederea gestionarii cazurilor de coronavirus

Spitalul Judetean Sibiu a primit o donatie de aproape 4 milioane de lei de la Romgaz cu care va extinde capacitatea sectiei de Terapie Intensiva, in vederea gestionarii cazurilor de coronavirus. Unitatea este spital covid in judetul Sibiu, existand mai multe unitati suport.

Asistent la Terapie Intensiva in Sibiu, infectat cu coronavirus: Am febra 38 si tusesc

Un asistent medical de la Terapie Intensiva a fost testat pozitiv la coronavirus si este internat la Boli Infectioase, de sambata noaptea. Acesta a declarat ca starea sa este relativ buna.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

CORONAVIRUS |Medici ai Spitalului Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19. 1000 de teste vor fi efectuate

Potrivit raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus 27 de persoane, din care 17 cadre medicale majoritatea de pe sectiile de.

Spitalul medical modular din Constanta va avea o capacitate de 55 de paturi. Patru vor fi de terapie intensiva

Sistemul Medical Modular de Interventie si Tratament SMMIT), care se instaleaza in aceste zile la Constanta, este cumparat de Directia medicala a Ministerului Apararii Nationale, prin S. Unifarm S. din Olanda si va functiona pe Stadionul Portul.

Judecatorii si personalul auxiliar de specialitate de la Braila doneaza bani pentru achizitia de materiale sanitare necesare Spitalului de Urgenta

Pana acum, s-au strans aproximativ 10. 000 de lei, bani cu care au fost comandate deja materiale sanitare care vor fi donate Spitalului de Urgenta din Braila.

Presedintele Iohannis retrage decoratia oferita Spitalului de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )