Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi morti, ntr-un accident produs de un sofer baut, n judetul Olt/ Soferul facea live pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 Doi morti, ntr-un accident produs de un sofer baut, n judetul Olt/ Soferul facea live pe Facebook

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Soferul care a produs accidentul era baut, anunta Mediafax. Acesta facea live pe Facebook in momentul impactului cu vehiculul care circula regulamentar din sens opus. continuă pe Hotnews

Doi morti, ntr-un accident produs de un sofer baut, n judetul Olt / Soferul facea live pe Facebook

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Soferul care a produs accidentul era baut, anunta Mediafax. Acesta facea live pe Facebook in momentul impactului cu vehiculul care circula regulamentar din sens opus.

Doi morti in urma unui accident produs in judetul Brasov

Doua dintre cele trei persoane care au ramas incarcerate in urma accidentului produs joi, pe DN1, in localitatea Persani, au decedat, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Luiza Danila. Este.

ACCIDENT teribil provocat de un SOFER BAUT! Mai multe persoane au MURIT! BILANTUL VICTIMELOR

Doua persoane au murit, vineri seara, intr-un accident rutier petrecut in comuna Slatioara, din judetul Olt, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Victimele aflate in stop cardio-respirator nu au.

Doi morti si doi raniti in urma unui accident rutier de pe DN 22. Un microbuz si un autotren au intrat in coliziune

Doua din cele patru persoane ranite in accidentul de circulatie produs joi pe DN22, intre un microbuz de transport persoane si un autotren, au decedat, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al.

VIDEO Doi tineri au murit si alti patru au fost raniti in urma unui grav accident produs din cauza vitezei excesive

Un grav accident de circulatie a avut loc in noaptea de marti spre miercuri pe o sosea din Timis. in urma accidentului doi tineri au murit, iar patru au fost raniti. Dintre cei patru raniti, doua tinere sunt in stare grava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )