Libnet.ro
UNICEF

13:30

Doi tineri din Sibiu au investit intr-o carmangerie de familie: ce planuri au cu Batranu Sas

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Doi tineri din Sibiu au investit intr-o carmangerie de familie: ce planuri au cu Batranu Sas

Doi fosti colegi de scoala generala, Adrian Munteanu si Andrei Dragan Radulet, au investit in urma cu patru ani 60. 000 de euro intr-o carmangerie de familie si un brand care, altfel, ar fi disparut. In prezent, Batranu Sas numara cinci magazine. continuă pe Wall-Street Ro

in premiera: Doi tineri romani au construit cea mai usoara bicicleta pliabila din lume

Doi tineri romani stabiliti in Londra, Petre Craciun si Ligia Stan, au construit cea mai usoara bicicleta pliabila din lume. Arhitectul Petre Craciun a lucrat la designul bicicletei Hummingbird.

Dupa ce familia Iohannis a incasat chirii de 320.000 de euro, pierderea imobilului din Sibiu nenoroceste doua familii

Presedintele Klaus Iohannis a pierdut in instanta un imobil-sediu de banca, scrie Evenimentul Zilei. Este vorba despre un apartament din centrul orasului Sibiu, care ar fi adus familiei Iohannis, in.

Gabriel Cotabita, despre schimbarile majore petrecute in viata sa dupa ce si-a revenit din coma: Sunt intr-o stare de continua fericire, pentru ca am descoperit iubirea din oameni

Dupa ce si-a revenit miraculos din coma in care a intrat in urma atacului cerebral, Gabriel Cotabita a dezvaluit cateva schimbari pe care le-a constatat, transmite.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )