Libnet.ro
UNICEF

17:00

Al doilea convoi umanitar rusesc a livrat ajutoare in estul Ucrainei: Premierul Iateniuk acuza Rusia ca vrea eliminarea Ucrainei

B1 B1,
Al doilea convoi umanitar rusesc a livrat ajutoare in estul Ucrainei: Premierul Iateniuk acuza Rusia ca vrea eliminarea Ucrainei

Scopul lui Vladimir Putin este eliminarea Ucrainei ca stat independent. Premierul Arseni Iateniuk a cerut Statelor Unite si Uniunii Europene sa garanteze planul de pace in tara sa. Regiunea de est a Ucrainei este. continuă pe B1

Al doilea convoi umanitar rusesc a livrat ajutoare in estul Ucrainei

Al doilea convoi umanitar rusesc a livrat 2. 000 de tone de ajutoare regiunilor separatiste din sud-estul Ucrainei, victime ale confruntarilor dintre armata ucraineana si rebeli prorusi, a anuntat sambata postul public Rossia 24, citat de AFP.

Primele vehicule din al doilea convoi umanitar rus trec frontiera spre estul Ucrainei

Primele vehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass, in pagina electronica.

Primele vehicule din al doilea convoi umanitar rus au trecut frontiera spre estul Ucrainei

Primele vehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass, in pagina electronica.

Primele vehicule din al doilea convoi umanitar rus au trecut frontiera Ucrainei

Primele vehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut ieri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass, in pagina electronica.

Al doilea convoi umanitar rus trece frontiera spre estul Ucrainei

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza Itar-Tass. Convoiul este format din 33 de.

Un convoi cu ajutoare umanitare din Rusia a trecut frontiera din estul Ucrainei

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara granita controlata de separatistii prorusi din estul tarii, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, relateaza agentia ruseasca Itar-Tass. Potrivit unui purtator de cuvant al Serviciului Vamal rus, Raian Faruksin, convoiul este format din 33 de camioane, incarcate cu aproximativ 2. 000 de tone de ajutor umanitar.

UPDATE. Primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina au trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca primele autovehicule din al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax.

Al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk (PRESA)

Agentia de presa Itar-Tass informeaza ca al doilea convoi rus cu ajutor umanitar pentru Ucraina a trecut vineri seara punctul de control vamal rus Donetk, indreptandu-se spre punctul vamal ucrainean, conform Mediafax.

Un vehicul militar blindat cu insemnele misiunilor ruse de pace a fost depistat in estul Ucrainei (PRESA)

Un corespondent al ziarului The Guardian a fotografiat, in estul Ucrainei, un vehicul militar blindat cu insemnele misiunilor ruse de pace din Transnistria si din Caucaz, informeaza B1Tv.

Vehicul militar similar cu cele ale misiunii ruse din Transnistria, depistat in estul Ucrainei

Un vehicul militar blindat cu insemnele misiunilor ruse de pace din Transnistria si din Caucaz a fost depistat in estul Ucrainei, fiind fotografiat de un corespondent al ziarului The Guardian. Reporterul ziarului br.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )