Libnet.ro
UNICEF

09:00

DOLIU! Directorul general al Oracle s-a stins din viata...

B1 B1,
DOLIU! Directorul general al Oracle s-a stins din viata...

Mark Hurd, directorul general al Oracle si fost director general al Hewlett-Packard, s-a stins din viata, vineri, la varsta de 62 de ani. continuă pe B1

Directorul general al Oracle, Mark Hurd, a decedat

Mark Hurd, directorul general al Oracle si fost director general al Hewlett-Packard a incetat din viata vineri, la varsta de 62 de ani, potrivit CNN. Hurd si-a luat un concediu medical in septembrie, iar motivul medical nu a fost dezvaluit, potrivit NYT.

inca o veste neagra de pe scena teatrului romanesc. Marele actor Alexandru Lazar s-a stins din viata

Marele actor Alexandru Lazar s-a stins din viata la varsta de 86 de ani, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania, care si-a exprimat profundul regret la disparitia profesorului.

VAGIT ALEKPEROV, DIRECTORUL GENERAL LUKOIL: Am ajuns la un acord privind compensatiile pentru petrolul contaminat

Lukoil a ajuns la un acord cu clientii sai privind compensatiile pentru pagubele provocate anul acesta de contaminarea petrolului cu clorura organica in conducta Druzhba, a anuntat, ieri, directorul general Vagit Alekperov, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Ce a facut Nicolae Ceausescu in ultima zi din viata. S-a spus ca cineva a incercat sa-l otraveasca. Care e adevarul

Nicolae Ceausescu a fost executat, alaturi de sotia Elena, pe 25 decembrie. Ce a facut dictatorul in ultima zi de viata? S-a spus ca cineva a incercat sa il otraveasca, dar care este adevarul? Nicolae Ceausescu, ultima zi de viata. Ce a facut? 22 decembrie 1989. Printr-un decret al Consiliului Frontului Salvarii Nationale CFSN), semnat .

SCANDAL intre femeile din viata lui Razvan Simion Lidia Buble: Nu regret nimic. Ce ii raspunde fosta sotie a matinalului de la Antena 1

Scandal intre femeile din viata lui Razvan Simion. Actuala iubita a matinalului de la Antena 1, Lidia buble a declarat ca nu regreta nimic din toata situatia din ei. Nu regret absolut nimic, nu ma si.

O noua drama in ring. Boxerul Patrick Day a incetat din viata

Boxerul american Patrick Day, care se afla in stare critica dupa un KO violent, a incetat din viata .

A murit Tamara Buciuceanu Botez. Ce s-a intamplat in ultimele ore din viata ei

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marti, la varsta de 90 de ani. Actrita a incetat din viata la spitalul Elias din Capitala, unde a fost internata la inceputul lunii octombrie, pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Actrita Tamara Buciuceanu Botez a murit Tamara Buciuceanu Botez a fost una dintre cele mai apreciate actrite romane .

Doliu in lumea sportului. Un pugilist a murit la patru zile dupa un KO

Doliu in lumea sportului. Pugilistul Patrick Day s-a stins din viata la varsta de 27 de ani, la Chicago. Patrick Day a murit dupa leziunile cerebrale traumatice suferite saptamana trecuta la un meci la care a fo.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )