Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in presa sportiva din Romania. Un reputat jurnalist a murit la 47 de ani

Adevărul Adevărul,
Doliu in presa sportiva din Romania. Un reputat jurnalist a murit la 47 de ani

Presa sportiva din Romania este zguduita de o veste tragica, un jurnalist de valoare si cu mare experienta plecand de pe aceasta lume la doar 47 de ani. continuă pe Adevărul

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Huawei Technologies anunta ca mentine ferm angajamentul fata de sistemul educational din Romania

Huawei, furnizor la nivel global in domeniul solutiilor de tehnologie pentru informatii si comunicatii, mentine ferm angajamentul fata de sistemul de educatie din Romania, sustinand educatia studentilor romani prin dezvoltarea si continuarea unor proiecte educationale si stagii de practica, precum Huawei Seeds for the Future.

Decizia luata de Doroftei, dupa ce a vrut sa plece din Romania. Rasturnare de situatie spectaculoasa

In urma cu mai bine de o luna si jumatate, fostul mare pugilist Leonard Doroftei ameninta ca vrea sa plece defintiv din Romania dupa ce reprezentantii Primariei din Ploiesti l-au fortat sa.

DOCUMENT Forumul Judecatorilor din Romania solicita intr-un memoriu adresat premierului Tudose si ministrului justiei sa retraga legile justitiei/ Memoriul a strans deja cateva sute de semnaturi

Forumul Judecatorilor din Romania solicita intr-un memoriu adresat premierului Mihai Tudose si ministrului justitiei, Tudorel Toader, sa retraga proiectul referitor la modificarea legilor justitiei. Potrivit memoriului obtinut de HotNews. ro, FJR cere initierea unui dialog concret si efectiv cu magistratii pentru imbunatatirea cadrului legislativ. Consiliul Superior al Magistraturii a dat, joi, aviz negativ legilor justitiei transmise de ministrul Toader. In prima zi de la transmiterea catre Adunarile Generale ale magistratilor, memoriul a strans cateva sute de semnaturi iar procesul inca nu s-a incheiat.

FOTO VIDEO Presedintele Iohannis, la deschiderea anului universitar in Constanta: Credibilitatea universitatilor din Romania a fost afectata de scandalul plagiatelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, luni, la deschiderea unui nou an universitar in Contanta, scrie Mediafax. Seful statului a subliniat ca credibilitatea universitatilor din Romania a fost puternic afectata de scandalul plagiatelor.

Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Cel mai mic oras din Romania, dar atrage anual aproape jumatate de milion de turisti. La Baile Tusnad, cei mai multi vin pentru a beneficia de tratamentele cu ape minerale, recomandate in special celor.

Kelemen Hunor si Viktor Orban au convenit asupra unor proiecte vizand interesele comunitatii maghiare din Romania

UDMR si FIDESZ au convenit sambata, la Cluj, asupra unor proiecte pe termen scurt, mediu si lung, care vizeaza interesele comunitatii maghiare din Romania, anunta UDMR dupa intalnirea delegatiilor conduse de Kelemen Hunor si Viktor Orban, transmite News. ro.

Kelemen Hunor si Viktor Orban au pus la cale proiecte pentru interesele comunitatii maghiare din Romania

UDMR si FIDESZ au convenit sambata, la Cluj Napoca, asupra unor proiecte pe termen scurt, mediu si lung, care vizeaza interesele comunitatii maghiare din Romania .

Parlamentarii scornesc legi trasnite. Vor sa instituie Ziua Institutiei Prefectului din Romania

Noua parlamentari din PSD, PNL si ALDE, dintre care sapte sunt fosti prefecti, au depus la Senat o propunere legislativa prin care s-ar institui Ziua Institutiei Prefectului din Romania .

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, cere demiterea sefului Garzii de Mediu Cluj, unde ar fi cele mai grave probleme din Romania

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca solicita demiterea sefului Garzii de Mediu din judet, Marius Trita, pentru faptul ca nu si-ar fi facut datoria in ceea ce priveste depozitul de deseuri de la Pata Rat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )