Libnet.ro
UNICEF

05:45

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea

România Liberă România Liberă,
Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite. Li se va face fata cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea, a declarat marti presei presedintele american Donald Trump. continuă pe România Liberă

Donald Trump ameninta Coreea de Nord cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea. Oficiali americani confirma ca liderul SUA este decis sa actioneze

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite. Li se va face fata cu foc si furie cum n-a mai vazut lumea, a declarat marti presei presedintele american Donald Trump.

VIDEO Donald Trump ameninta foc si furie impotriva Coreei de Nord

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus ca Coreea de Nord se va confrunta cu foc si furie daca nu renunta la amenintari, relateaza BBC.

VIDEO. Washington Post: Coreea de Nord poate monta incarcaturi nucleare pe rachete intercontinentale. Donald Trump ameninta Phenianul, in cazul in care va lovi SUA

Coreea de Nord ar fi reusit sa miniaturizeze o incarcatura nucleara care poate fi montata pe o racheta intercontinentala, scrie marti ziarul Washington Post, care citeaza un raport confidential redactat de Agentia de Informatii Militare a Statelor Unite.

Avertismentul lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord: vom raspunde cu foc si furie

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite, deoarece i se va raspunde cu foc si furie cum nu a mai vazut nimeni, a declarat marti presedintele Statelor Unite, Donald Trump,.

Avertismentul lui Donald Trump la adresa Coreei de Nord: Vom raspunde cu foc si furie

Coreea de Nord ar face bine sa nu mai ameninte Statele Unite, deoarece i se va raspunde cu foc si furie cum nu a mai vazut nimeni, a declarat marti presedintele Statelor Unite, Donald Trump,.

Declaratie comuna Trump - Jae-In:Coreea de Nord reprezinta o amenintare directa, serioasa si crescanda

Presedintele american Donald Trump si omologul sau sud-coreean Moon Jae-In au estimat - duminica - ca Phenianul constituie o amenintare crescanda, in timp ce ONU tocmai si-a inasprit sanctiunile impotriva Coreii de Nord pentru ca aceasta sa renunte la ambitiile sale nucleare, relateaza AFP si DPA, citate de Agerpres.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA/ Coreea de Nord raspunde ca va ataca Guam-ul

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters. UPDATE In replica, regimul de la Phenian spune ca ia in calcul declansarea unui atac cu rachetele balistice strategice Hwasong-12 cu raza medie si lunga de actiune pentru a lovi bazele militare americane majore din Guam, inclusiv Anderson Air Force Base.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters.

Coreea de Nord ameninta cu un atac asupra bazei americane din Guam, dupa ce Trump a spus ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie

Coreea de Nord a anuntat miercuri ca examineaza cu atentie planurile in ce priveste un atac cu rachete asupra Insulei americane Guam din Oceanul Pacific, unde Statele Unite dispun de baze militare. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce Donald Trump a precizat ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie daca nu renunta la amenintari, relateaza Reuters.

Donald Trump anunta ca a ordonat modernizarea arsenalului nuclear al SUA

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, miercuri, in contextul comemorarii atacurilor atomice americane din Japonia si pe fondul tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, ca a ordonat de la inceperea mandatului modernizarea arsenalului nuclear al SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )