Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord ameninta cu un atac asupra bazei americane din Guam, dupa ce Trump a spus ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie

Adevărul Adevărul,
Coreea de Nord ameninta cu un atac asupra bazei americane din Guam, dupa ce Trump a spus ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie

Coreea de Nord a anuntat miercuri ca examineaza cu atentie planurile in ce priveste un atac cu rachete asupra Insulei americane Guam din Oceanul Pacific, unde Statele Unite dispun de baze militare. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce Donald Trump a precizat ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie daca nu renunta la amenintari, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Coreea de Nord ameninta cu un atac asupra bazei americane din Guam. Trump: Phenianul se va confrunta cu foc si furie

Coreea de Nord a anuntat miercuri ca examineaza cu atentie planurile in ce priveste un atac cu rachete asupra Insulei americane Guam din Oceanul Pacific, unde Statele Unite dispun de baze militare. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce Donald Trump a precizat ca Phenianul se va confrunta cu foc si furie daca nu renunta la amenintari, relateaza Reuters.

Coreea de Nord declara ca se gandeste serios la un atac asupra bazei americane din Guam

Coreea de Nord a anuntat miercuri ca examineaza cu atentie planurile in ce priveste un atac cu rachete asupra teritoriului detinut de Statele Unite, Guam. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce Donald Trump a precizat ca va confrunta cu foc si furie Phenianul, daca nu renunta la amenintari, relateaza Reuters.

Coreea de Nord ameninta ca va ataca teritoriul american Guam (VIDEO)

Coreea de Nord a anuntat ca ia in calcul un atac cu rachete in insula americana Guam, potrivit BBC News. Un comunicat al armatei nord coreene, citat de presa de la Phenian in care se anunta.

Coreea de Nord ameninta cu actiuni fizice, ca reactie la noile sanctiuni ONU

Coreea de Nord a amenintat marti cu actiuni fizice ca raspuns la adoptarea de catre Consiliul de Securitate al ONU a unei noi rezolutii cu sanctiuni, calificand acest demers drept un 'act.

Coreea de Nord ameninta ca se va razbuna pe SUA dupa noile sanctiuni: Washingtonul va plati pentru crima sa de o mie de ori

Coreea de Nord a condamnat luni noile sanctiuni impuse de Natiunile Unite, declarand ca nu va negocia in legatura cu programele sale nucleare si balistice atat timp cat se afla sub.

MedLife a preluat controlul asupra spitalului Humanitas din Cluj

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a anuntat marti ca a preluat pachetul majoritar, de 55% din actiuni, al campaniei Valdi Medica SRL care detine Spitalul Humanitas din Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )