Libnet.ro
UNICEF

18:15

Donald Trump a anuntat ca l-a demis pe Mark Esper de la sefia Pentagonului. Christopher Miller devine Secretarul Apararii in exercitiu

B1 B1,
Donald Trump a anuntat ca l-a demis pe Mark Esper de la sefia Pentagonului. Christopher Miller devine Secretarul Apararii in exercitiu

Donald Trump, presedintele in functie al Statelor Unite, a anuntat luni ca Mark Esper a fost demis din functia de Secretar al Apararii, iar comanda Pentagonului va fi exercitata de Christopher Miller. Mark. continuă pe B1

Donald Trump l-a demis pe seful Pentagonului

Presedintele american in exercitiu, Donald Trump, a anuntat luni ca l-a demis pe secretarul Apararii, Mark Esper.

Donald Trump anunta pe Twitter demiterea lui Mark Esper, seful Pentagonului Noul secretar al Apararii, Christopher Miller

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat luni demiterea sefului Pentagonului, Mark Esper, care va fi inlocuit cu directorul centrului national pentru contra-terorism, Christopher Miller, transmite AFP.

Decizie radicala la Casa Alba: Donald Trump l-a demis pe seful Pentagonului, Mark Esper

Donald Trump, Presedintele in functie al Americii, a anuntat luni seara ca l-a demis pe Mark Esper, Ministrul Apararii, pe care l-a inlocuit cu Christopher C. Miller, Directorul Centrului National de Contraterorism.

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce televiziunile americane l-au anuntat pe Biden drept castigator al alegerilor

Presedintele in exercitiu al SUA, republicanul Donald Trump, a avertizat sambata ca scrutinul prezidential este departe de a se fi incheiat, dupa ce mass media americane l-au declarat castigator al alegerilor din 3 noiembrie pe candidatul democrat Joe Biden, transmite Reuters.

Donald Trump, prima reactie dupa ce Joe Biden a fost dat drept castigator: Adevarul este ca alegerile sunt departe de a fi incheiate

Donald Trump a avut o prima reactie, dupa ce televiziunile din SUA l-au anuntat drept castigator al alegerilor prezidentiale pe democratul Joe Biden. Actualul lider de la Casa Alba, care jucagolf la un.

Ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba. Umilinta lui suprema a ajuns in presa

S-a aflat ce s-a intamplat cu Donald Trump cand a revenit la Casa Alba, dupa partida de golf de unde a aflat ca a pierdut lupta pentru alegerile prezidentiale. Astfel, in apropierea Casei Albe, Donald Trump a fost asteptat de sustinatorii lui Joe Biden, care l-au facut sa traiasca umilinta suprema. Donald Trump, umilit de .

Lovitura dura pentru Donald Trump. Ce va pierde dupa functia de presedinte. Ce trist!

Intrebarea momentului este Melania va divorta de Donald Trump ? Fostii colegi spun ca Melania Trump numara minute pana la divort. Zvonurile unui divort planeaza de ceva vreme asupra celor doi. Donald si Melania Trump discutii despre un acord post-casatorie Donald Trump a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale din SUA. Cu toate .

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

Senator republican, despre infrangerea lui Donald Trump: Va ramane o gorila de jumatate de tona pentru Partidul Republican

Senatorul republican Mitt Romney, un critic al presedintelui in exercitiu Donald Trump, dar si alti experti, sunt de parere ca Partidul Republican nu va abandona ideologia politica a candidatului lor, care va continua sa aiba o influenta puternica in anii urmatori, mai ales ca au fost ajutati de statura lui Trump sa-si pastreze controlul asupra Senatului si sa reduca majoritatea democrata din Casa Reprezentantilor, relateaza The Telegraph.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )