Libnet.ro
UNICEF

19:45

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Playtech Playtech,
Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa . continuă pe Playtech

Trump, conferinta de la Casa Alba: Voturile legale arata ca am castigat, daca nu ne fraudeaza Nu a existat niciun mare val albastru

Presedintele Donald Trump a declarat o conferinta de joi seara, de la Casa Alba, ca numarul voturilor legale n. r. Trump considera voturile prin posta ilegale) i-ar arata ca a castigat alegerile prezidentiale, sustinand ca este privat de presedintie prin frauda. Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump.

Alegeri SUA 2020. Contestatiile in justitie ale lui Donald Trump, respinse una cate una. Curtea Suprema, ultima solutie?

Un judecator federal american a respins cererea in regim de urgenta din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numararii buletinelor de vot la Philadelphia atat timp cat nu sunt de fata observatori republicani, transmite vineri Reuters. Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestatiile depuse in instante in statele puternic disputate Georgia si Michigan.

Donald Trump: Ne pregatim pentru o mare sarbatoare! Nu ne pot ajunge din urma! Editie speciala la Antena 3

Candidatul democrat Joe Biden, conducea, miercuri dimineata, competitia pentru Casa Alba, inregistrand la ora 9, ora Romaniei, 220 voturi electorale, in comparatie cu Donald Trump, 213. Biden urma sa faca o declaratie cu privire la scrutin, prima de acest fel dupa inchiderea urnelor.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin. E oficial: cand ajunge in Romania

In cadrul unei conferinte de presa de marti, Klaus Iohannis a anuntat cand va ajunge prima transa de vaccin anti-COVID-19 in Romania. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi lucratorii din sistemul medical si cele din grupele cu risc. Klaus Iohannis, anunt de ultima ora despre vaccin in ziua in care numarul de cazuri .

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

Final nebun in cursa pentru Casa Alba. Joe Biden a preluat conducerea la Michigan si pare in pole position la castigarea alegerilor prezidentiale din SUA, in dauna lui Donald Trump

UPDATE, 4 noiembrie, ora 18. 12 Donald Trump a reluat postarile critice pe Twitter, dupa ce in state-cheie precum Wisconsin si Michigan adversarul sau, democratul Joe Biden, a trecut pe primul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )