Libnet.ro
UNICEF

20:15

Donald Trump ii ia apararea juniorului: O persoana de calitate, transparenta si nevinovata

B1 B1,
Donald Trump ii ia apararea juniorului: O persoana de calitate, transparenta si nevinovata

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, i-a luat apararea fiului sau Donald Trump jr. , care a dezvaluit conversatii cu oficiali rusi, afirmand ca este o persoana de inalta calitate, q. continuă pe B1

SUA: Presedintele Donald Trump saluta transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare

Presedintele american, Donald Trump, a salutat marti transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare, Donald Jr. , pe subiectul intalnirii acestuia cu o avocata rusa prezentata ca emisar al guvernului de la Moscova, transmite AFP.

Reactia lui Donald Trump, dupa ce fiul sau a recunoscut ca a acceptat ajutorul Rusiei in campanie

Presedintele american, Donald Trump, a salutat marti transparenta de care a dat dovada fiul sau cel mare, Donald Jr. , pe subiectul intalnirii acestuia cu o avocata rusa prezentata ca.

Donald Trump Jr. sustine ca nu i-a spus nimic tatalui sau despre intalnirea cu o avocata rusa

Donald Trump Jr. , fiul cel mare al presedintelui american, a dat asigurari, marti, intr-un interviu acordat Fox News, ca nu i-a spus tatalui sau despre intalnirea pe care a avut-o cu o avocata rusa care ii fusese prezentata ca detinatoare a unor informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, contracandidata lui Donald Trump in cursa electorala de anul trecut, relateaza AFP.

Donald Trump Jr. a fost instiintat intr-un e-mail despre efortul Guvernului rus de a ajuta campania lui Trump

Un e-mail trimis anul trecut lui Donald Trump Jr afirma ca un avocat rus are informatii compromitatoare despre Hillary Clinton, in cadrul efortului Guvernului rus de a ajuta campania lui Trump, scrie New York Times.

VIDEO Donald Trump Jr. a postat pe Twitter un clip video trucat in care presedintele SUA doboara un avion cu sigla CNN pe el

Un nou clip video trucat, in care personaj principal este Donald Trump, a facut inconjurul lumii, potrivit The Associated Press. Donald Trump Jr. a postat pe contul sau de Twitter un clip in care fata presedintelui SUA este suprapusa peste fata personajului din Top Gun, interpretat de Tom Cruise, in momentul in care acesta doboara un avion de vanatoare rusesc, cu sigla CNN pe el.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cui un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump nu a fost informat despre intalnirea dintre fiul sau cu un avocat apropiat de Kremlin, in iunie 2016

Presedintele Donald Trump nu a fost informat si nu a participat intalnirea din iunie 2016 dintre fiul sau, Donald Trump Jr. , si un avocat apropiat de Kremlin, a declarat un purtator de cuvant al liderului de la Casa Alba, citat de Reuters.

Donald Trump Jr. si Jared Kushner s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr. , precum si ginerele sau, Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

Donald Trump Jr, Jared Kushner si Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, precum si ginerele sau Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, a relatat New York Times, preluat de Reuters, citeaza News. ro.

Donald Trump Jr, Jared Kushner si Paul Manafort s-au intalnit cu un avocat apropiat Kremlinului in iunie 2016

Fiul cel mare al presedintelui american, Donald Trump Jr, precum si ginerele sau Jared Kushner, si fostul director de campanie Paul Manafort, s-au intalnit cu un avocat cu legaturi cu Kremlinul, la scurt timp dupa ce Donald Trump si-a asigurat investitura republicana, anul trecut, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )