Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord la summitul din Vietnam (Kremlin)

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord la summitul din Vietnam (Kremlin)

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marti ca Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord in cadrul forumului pentru Cooperare economica Asia-Pacific care are loc in aceasta saptamana in Vietnam, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump a sosit in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile

Presedintele american Donald Trump a sosit marti in Coreea de Sud unde va efectua o vizita de doua zile, in cea de-a doua oprire a turneului sau asiatic si in care amenintarea nord-coreeana si.

Donald Trump anunta ca se va intalni cu Vladimir Putin in timpul turneului sau in Asia

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, in prima zi a turneului sau in Asia, ca se va intalni in timpul acestui turneu cu omologul sau rus, Vladimir Putin, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Oaspeti de seama americani in Japonia. Donald Trump, la golf, Melania a admirat perlele

Presedintele american, Donald Trump, a sosit duminica in Japonia, prima etapa a unui vast turneu asiatic dominat de amenintarea nucleara nord-coreeana si in cursul caruia se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin.

Oaspeti de seama americani in Japonia. Donald Trump, la golf, Melania a admirat perlele de cultura FOTO VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a sosit duminica in Japonia, prima etapa a unui vast turneu asiatic dominat de amenintarea nucleara nord-coreeana si in cursul caruia se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Liderul de la Casa Alba si-a inceput vizita in arhipelagul nipon cu o partida de golf cu premierul japonez, Shinzo Abe, iar prima doamna a descoperit arta japoneza a perlelor de cultura in cartierul de lux Ginza, din Tokyo .

Donald Trump in Coreea de Sud: pranz cu soldatii de la baza militara Humphreys, dineu la Casa Albastra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sosit marti in Coreea de Sud, a doua escala in cadrul calatoriei de 11 zile in Asia, turneu dominat de amenintarea nucleara reprezentata de Coreea de Nord.

Donald Trump: Perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat

Donald Trump a estimat luni ca perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat, informeaza site-ul ziarului francez Le Figaro. Testele nucleare ilegale si balistice.

Coreea de Sud: PROTEST impotriva lui Donald Trump si in favoarea pacii

Vizita lui Donald Trump in Asia nu inseamna numai zambete, dimpotriva. Mii de sud-coreeni au manifestat duminica la Seul in favoarea pacii si in semn de protest impotriva.

La un an de la castigarea presedintiei SUA, Donald Trump are o cota scazuta de popularitate si nu scapa de cosmarul anchetei privind Rusia

La un an de cand a fost ales presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump nu se afla intr-o pozitie tocmai buna. Doua treimi dintre americani cred ca, in aceasta perioada, liderul Casei Albe a facut putin sau nimic, dupa cum arata un sondaj publicat duminica, in contextul in care ancheta cu privire la posibila interferenta a Rusiei in alegerile de anul trecut inainteaza cu pasi repezi.

Donald Trump, un an la Casa Alba. Rata scazuta de popularitate pe fondul anchetei privind ingerinta rusa in alegeri

La un an de la accederea sa la Casa Alba, doua treimi dintre americani considera ca Donald Trump a facut putin sau nimic, potrivit unui sondaj publicat duminica, in conditiile in care ancheta cu privire la posibila ingerinta rusa in alegerile americane de anul trecut se accelereaza la Washington cu trei prime inculpari, potrivit AFP citata de Agerpres.

Donald Trump nu ar vrea sa restrictioneze accesul la port-arme: Sute de oameni ar fi murit in masacrul din Texas daca ar fi existat legi mai stricte cu privire la port-arme

Donald Trump sustine ca masacrul de la biserica din Texas ar fi culminat cu mult mai multe morti daca ar fi existat legi mai stricte in SUA cu privire la detinerea armelor, relateaza Telegraph. Presedintele Americii afirma ca masacrul nu a fost mai grav tocmai pentru ca cineva a avut posibilitatea de a detine o arma si de a riposta, punand punct atacului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )