Libnet.ro
UNICEF

05:30

Donald Trump: Costul programului F-35 a iesit de sub control

B1 B1,
Donald Trump: Costul programului F-35 a iesit de sub control

Donald Trump a declarat ca programuul de avioane de lupta F-35 are un cost prea mare. Presedintele a promis ca miliarde de dolari vor fi salvate in luna ianuarie, potrivit Reuters. Costul programului. continuă pe B1

Cat costa sa o scoti la cafea pe fiica lui Donald Trump

Ivanka, fiica lui Donald Trump, este dispusa sa iasa cu oricine la cafea, in schimbul unei sume de bani impresionante. Iata despre ce este vorba si cum poti ajunge sa iesi la intalnire cu fiica actualului presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Serviciile de securitate americane confirma: Rusia a intervenit pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa ajunga la Casa Alba

Rusia a intervenit, in campania electorala din Statele Unite ale Americii, in favoarea candidatului republican si castigatorul alegerilor prezidentiale, Donald Trump.

O firma din Ucraina se ofera sa construiasca un avion pentru Donald Trump, dupa ce presedintele ales a spus ca Boeing cere prea multi bani

Compania Antonov din Ucraina, care a produs deja cel mai mare avion din lume, s-a oferit sa construiasca noul Air Force One, pe care il va folosi Donald Trump.

Donald Trump catalogheaza drept ridicole concluziile potrivit carora Rusia ar fi intervenit in alegeri pentru a-l ajuta

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca informatiile CIA, potrivit carora Rusia ar fi intervenit in alegerile prezidentiale pentru a-l ajuta sa castige scrutinul.

Donald Trump fierbe China comunista la foc mic. Noul presedinte e inconjurat de vulturi care critica moliciunea lui Barack Obama fata de China

Inca nu s-a instalat in Biroul Oval, dar viitorul lider american din 20 ianuarie, Donald Trump, este la fel de virulent ca in campania electorala si continua sa provoace China. SUA vor respinge ambitiile teritoriale ale Beijingului.

CEO-ul grupului Dalian Wanda l-a avertizat pe Donald Trump in privinta blocarii investitiilor chineze in Statele Unite

Wang Jianlin, cel mai bogat om din China si CEO al Dalian Wanda Group, un conglemerat specializat in afaceri imobiliare si divertisment, l-a avertizat pe Donald Trump in privinta blocarii investitiilor chineze in Statele Unite, informeaza site-ul.

CIA acuza Rusia ca l-a ajutat pe Donald Trump in alegeri

CIA a conchis ca Rusia a intervenit in alegerile din 2016, pentru a-l ajuta pe Donald Trump sa ajunga la Casa Alba, dar si pentru a submina increderea in sistemul electoral american, scrie publicatia Washington Post.

CIA acuza Rusia ca l-a ajutat pe presedintele-ales Donald Trump in alegeri

CIA a conchis ca Rusia a intervenit in alegerile din 2016, pentru a-l ajuta pe presedintele-ales Donald Trump sa ajunga la Casa Alba, dar si pentru a submina increderea in sistemul electoral american, scrie Washington Post.

Un consilier al lui Donald Trump se afla in vizita in Moscova: Acesta a profitat de prezenta pentru a criticat sanctiunile economice impuse Rusiei

Carter Page, consilier in campania electorala al presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, efectueaza o vizita la Moscova. Acesta a profitat de ocazie pentru a critica sanctiunile impuse de.

Un consilier al lui Donald Trump se afla in vizita in Moscova: Acesta a profitat de prezenta pentru a critica sanctiunile economice impuse Rusiei

Carter Page, consilier in campania electorala al presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, efectueaza o vizita la Moscova. Acesta a profitat de ocazie pentru a critica sanctiunile impuse de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )