Libnet.ro
UNICEF

13:00

Donald Trump se declara un geniu foarte stabil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Donald Trump se declara un geniu foarte stabil

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat sambata un geniu foarte stabil, dupa aparitia, vineri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia, relateaza Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Trump se declara un geniu foarte stabil

Presedintele SUA, Donald Trump, s-a autodeclarat astazi un geniu foarte stabil, dupa aparitia, ieri, a unei carti extrem de critice la adresa sa in care ii este pusa la indoiala capacitatea de a-si exercita functia.

Trump, dupa ce a fost criticat in cartea Fire and Fury: Inside Trump White House: Sunt un geniu foarte stabil

Presedintele american Donald Trump s-a descris sambata ca un geniu foarte stabil, dupa publicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House , care pune sub semnul intrebarii capacitatea sa de a-si face treaba, relateaza Reuters.

Donald Trump isi apara capacitatea de a fi presedinte: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mintala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte, descriindu-se ca un geniu si, in fapt, un geniu foarte stabil.

Donald Trump isi apara capacitatea mentala: Sunt un geniu foarte stabil

Donald Trump a publicat sambata trei mesaje pe contul sau de Twitter in care si-a aparat capacitatea mentala si faptul ca este potrivit pentru a ocupa functia de presedinte. De fapt, de-a.

Donald Trump, premii pentru fake news

Presedintele american Donald Trump a transmis pe Twitter ca saptamana viitoare va anunta 'premiile pentru fake news' stiri false), relateaza DPA. Trump, care deseori ridiculizeaza.

Cartea DEVASTATOARE pentru Donald Trump: 11 dezvaluiri importante care-l DISTRUG pe presedintele SUA

Cartea jurnalistului Michael Wolff ii da dureri de cap presedintelui american. in volumul intitulat Foc si Furie: in interiorul Casei Albe conduse de Donald Trump sunt dezvaluite mai.

Secretele lui Donald Trump. Ce dezvaluiri a facut fiica presedintelui american

O carte publicata de Michael Wolff arata ca Ivanka Trump a declarat prietenilor sai, cu detalii, cum tatal ei, presedintele SUA, Donald Trump, isi aranjeaza parul. Trump a recurs la o interventie.

Donald Trump, ironie muscatoare pentru Kim-Jong Un: Butonul meu nuclear este mai mare si mai puternic

Donald Trump, presedintele SUA l-a ironizat dur pe liderul Coreei de Nord, afirmand ca butonul sau nuclear este mai mare si mai puternic decat cel al liderului nord-coreean Kim Jong Un,.

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff

Avocatii lui Donald Trump cer nepublicarea cartii Fire and Fury: Inside the Trump White House a lui Michael Wolff, a doua zi dupa ce aparitia unor fragmente a dus la controverse referitoare la presedintele american, relateaza News. ro.

Donald Trump isi da in judecata unul dintre cei influenti colaboratori din campania electorala si de la inceputul mandatului: Nu si-a pierdut doar slujba, ci si mintile

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca intentioneaza sa il dea in judecata pe principalul sau strateg din campania electorala si fostul consilier de la Casa Alba, Steven Bannon, pentru.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )