Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump, increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-o interventie la Fox News ca este foarte increzator ca un vaccin impotriva Covid-19 va fi disponibil pana la finalul anului. continuă pe Adevărul

Donald Trump estimeaza ca, pana la sfarsitul anului, va exista un vaccin impotriva Covid-19

Presedintele american, Donald Trump, a estimat duminica seara ca un vaccin va fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020.

Donald Trump: Vor muri pana la 100.000 de americani din cauza COVID-19 Un vaccin va fi creat pana la sfarsitul anului

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica ca estimeaza ca 100. 000 de americani ar putea muri in urma pandemiei de coronavirus, dupa ce numarul deceselor a depasit scenariile initiale, dar.

Donald Trump a reactionat pe Twitter dupa ce Kim Jong Un a reaparut in public

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong Un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Donald Trump, incantat ca dictatorul Kim Jong-un a reaparut in public. Ce a scris pe Twitter

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Reactia Chinei la acuzatiile ce-i sunt aduse in criza COVID-19. Un clip care ridiculizeaza declaratiile lui Donald Trump (VIDEO)

O agentie nationala de stiri din China a ales sa ofere un raspuns presedintelui SUA, Donald Trump, intr-un mod bizar. Aceasta a publicat un material video, mai exact o animatie cu piese Lego, cu numele Once.

Premierul Orban a numit in functia de consilier de stat un apropiat al lui Donald Trump. El e liderul romanilor din Partidul Republican al SUA si a fost propus de Eugen Tomac (PMP)

Ludovic Orban, premierul Romaniei, l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, un apropiat alpresedintelui Donald Trump si lider al National Committee of Romanian American Republicans,.

Donald Trump ameninta Beijingul cu sanctiuni economice

Presedintele american Donald Trump a afirmat ca acordul comercial cu China are acum o importanta sec.

Premierul a numit consilier de stat un IT-ist care a facut parte din echipa de campanie a lui Donald Trump

Premierul Ludovic Orban l-a numit in functia de consilier de stat pe Ionel Roiban, liderul Romanilor Republicani, antreprenor si progrmator de profesie, care a facut parte din echipa de cmpanie a lui Donald Trump. Decizia semnata de premier a fost deja publicata in Monitorul Oficial.

Donald Trump preconizeaza ca fostul sau consilier Michael Flynn, acuzat de contacte nepotrivite cu ambasadorul in SUA, va fi achitat

Donald Trump preconizeaza ca justitia americana urmeaza sa-l achite pe fostul sau consilier in domeniul securitatii nationale Michael Flynn, care a pledat vinovat de sperjur, in 2017, dupa ce a mintit cu privire la contacte cu un diplomat rus, relateaza AFP.

Donald Trump isi mentine convingerea: coronavirusul a fost creat in China. Presedintele SUA contrazice anuntul propriilor servicii de informatii

Presedintele Donald Trump isi mentine teoria ca noul coronavirus isi are originea intr-un laborator din China, contrazicand astfel serviciile americane de informatii, care au anuntat ca virusul nu a fost creat de om si nici modificat genetic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )