Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Times: Donald Trump sustine ca acuzatiile lansate impotriva hackerilor rusi reprezinta o vanatoare de vrajitoare

Hotnews Hotnews,
 New York Times: Donald Trump sustine ca acuzatiile lansate impotriva hackerilor rusi reprezinta o vanatoare de vrajitoare

Republicanul Donald Trump a declarat vineri dupa-amiaza ca intreaga campanie din jurul presupuselor atacuri cibernetice lansate in perioada electorala de Moscova nu reprezinta altceva decat o vanatoare de vrajitoare orchestrata de adversarii sai politici de la Washington. Miliardarul republican a explicat ca cei care au lansat aceste acuzatii impotriva hackerilor rusi sunt doar rusinati ca au pierdut alegerile prezidentiale, transmite New York Times, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

B1.ro: Noua linie a metroului din New York, CONSTRUITA DE UN ROMAN! Afla cine este (FOTO)

Pe 1 ianuarie 2017, la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece pe sub Second Avenue.

SURPRIZA: Lucrarile pentru noua linie de metrou din New York au fost coordonate de un roman! Afla cine este

Pe 1 ianuarie 2017 la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece sub Second Avenue. Lucrarile au fost coordonate de nimeni altul.

Noua linie a metroului din New York, CONSTRUITA DE UN ROMAN! Afla cine este (FOTO)

Pe 1 ianuarie 2017, la New York a fost inaugurata o noua linie de metrou. Acest tronson si-l doresc new-yorkezii inca din anul 1919, iar el trece pe sub Second Avenue. Lucrarile au fost coordonate de nimeni.

Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York.

inceput de 2017 NEGRU! Un tren a DERAIAT la New York. ZECI de raniti (VIDEO)

Inceput de an negru pentru americani. Un tren a deraiat la New York, iar zeci de persoane au fost ranite. Cele mai multe victime au suferit rani usoare si doar cativa dintre raniti au fost transport.

Ziua Culturii Nationale sarbatorita in SUA, la New York, si in Canada, la Toronto

Cu ocazia Ziua Culturii Nationale, ICR New York organizeaza, in SUA si Canada, o serie de evenimente cu participarea pianistului Matei Varga, a actorului Ioan Ardelean, precum si a scriitorilor si universitarilor Adam J. Sorkin, Diana Manole si Crina Bud.

Peste 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Bilantul victimelor accidentului feroviar de la New York a ajuns la peste 100 de raniti, informeaza presa din SUA.

Joe Biden il sfatuieste pe Donald Trump sa se maturizeze

Vice-presedintele american Joe Biden are un mesaj pentru urmatorul presedinte ale SUA Donald Trump:Maturizeaza-te, Donald, scrie CNN.

Donald Trump le cere ambasadorilor numiti de presedintele Obama pe criterii politice sa demisioneze

Echipa de tranzitie a presedintelui-ales al SUA, Donald Trump, a emis o solicitare prin care cere ambasadorilor numiti pe criterii politice de Administratia Barack Obama sa paraseasca posturile.

Mexicul va plati constructia zidului ridicat de SUA la granita comuna, anunta Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a criticat vineri relatarile din presa potrivit carora contribuabilii americani vor achita costurile preconizatului sau zid de la granita dintre SUA si Mexic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )