Libnet.ro
UNICEF

21:30

Donald Trump si Vladimir Putin au avut prima conversatie telefonica de dupa alegerile din SUA: Cei doi au vorbit despre o cooperare constructiva intre cele doua tari

B1 B1,
Donald Trump si Vladimir Putin au avut prima conversatie telefonica de dupa alegerile din SUA: Cei doi au vorbit despre o cooperare constructiva intre cele doua tari

Liderul rus Vladimir Putin si presedinte american ales Donald Trump au avut luni prima convorbire telefonica de dupa scrutinul prezidential din SUA, discutie in cadrul careia au convenit asupra unei. continuă pe B1

Donald Trump si Barack Obama au discutat, in prima lor intalnire la Casa Alba, despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si succesorul sau, Donald Trump, au vorbit despre Orientul Mijlociu si Coreea de Nord, in prima lor intalnire la Casa Alba, un eveniment care a dat startul procesului de tranzitie ce se va incheia pe 20 ianuarie cu investitura republicanului, anunta Agerpres, citand EFE.

Vladimir Putin si Donald Trump si-au exprimat intentiade a relua cooperarea in avantajul ambelor state, intr-o convorbire telefonica

Seful statului rus, Vladimir Putin, si presedintele ales al SUA, Donald Trump, au discutat, luni, despre viitoarea relatie dintre cele doua state, in cadrul unei conversatii telefonice, a informat Kremlinul.

A aparut prima reclama inspirata din alegerea lui Donald Trump in Statele Unite: Spotul il prezinta pe Barack Obama in timp ce se trezeste in pat cu noul presedinte (VIDEO)

Alegerea lui Donald Trump ca urmatorul presedinte al Statelor Unite in alegerile prezidentiale de saptamana trecuta a atras atentia numeroasa in randul publicului si in special.

Prima decizie importanta a presedintelui Donald Trump: Reince Priebus, desemnat noul sef de cabinet al Casei Albe

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a desemnat pe presedintele Comitetului National Republican Reince Priebus pentru pozitia de sef de cabinet al Casei Albe in viitorul mandat, relateaza The New York Times.

De ce victoria lui Donald Trump a fost mai asteptata decat am crede

Lumea a trait un soc la aflarea vestii ca republicanul Donald Trump va fi, contrar tuturor asteptarilor si predictiilor, al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cu toate acestea, victoria acestuia este mai putin surprinzatoare decat am crede.

Arma secreta folosita de Donald Trump in campania pentru prezidentiale

Victoria republicanului Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA, care a surprins majoritatea analistilor si care a venit in ciuda sondajelor de opinie care o plasau pe democrata Hillary Clinton pe primul loc, ar fi avut la baza si serviciile oferite de Cambridge Analytica, o firma care foloseste o abordare noua in campaniile politice, bazata pe profilul psihologic al votantilor.

Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe presedintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News. ro citand Reuters.

Donald Trump SI-A CUMPARAT un avion PRIVAT cu 100 milioane de dolari! Vezi CUM ARATA T-Bird si cat costa o ora de zbor (VIDEO)

Donald Trump a cumparat cu aproximativ 100 milioane de dolari un avion care i-a apartinut co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. Amanda Miller, vicepresedinte responsabil cu marketingul la The Trump.

Nigel Farange, cel mai entuziast sustinator al presedintelui ales al SUA, Donald Trump: Ma simt onorat ca am putut discuta, personal, cu Donald

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, care a facut campanie pentru Brexit, l-a vizitat pe Donald Trump, sambata, pentru a contribui la relatiile positive dintre Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )