Libnet.ro
UNICEF

22:00

Vladimir Putin si Donald Trump si-au exprimat intentiade a relua cooperarea in avantajul ambelor state, intr-o convorbire telefonica

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin si Donald Trump si-au exprimat intentiade a relua cooperarea in avantajul ambelor state, intr-o convorbire telefonica

Seful statului rus, Vladimir Putin, si presedintele ales al SUA, Donald Trump, au discutat, luni, despre viitoarea relatie dintre cele doua state, in cadrul unei conversatii telefonice, a informat Kremlinul. continuă pe România Liberă

Donald Trump si Vladimir Putin au avut prima conversatie telefonica de dupa alegerile din SUA: Cei doi au vorbit despre o cooperare constructiva intre cele doua tari

Liderul rus Vladimir Putin si presedinte american ales Donald Trump au avut luni prima convorbire telefonica de dupa scrutinul prezidential din SUA, discutie in cadrul careia au convenit asupra unei.

Vom rezista?

Priviti inca o data harta capitularilor dupa alegerile din Moldova si Bulgaria. Simtiti cum vi se dilata pupila la gandul ca, intr-o buna zi, valul pro-rusesc ne va inghiti si pe noi, mai ales ca nu stim cat vom mai putea conta pe America lui Trump. Avem toate motivele de ingrijorare. Daca bate palma cu Putin? Daca americanii se vor retrage din Europa? Cum si cat timp va mai rezista o tara ca Romania, cu politicieni slabi, vulnerabili si corupti? Ce n-am da acum sa putem vedea in viitor zece sau macar cinci ani. Pe ce drum vom apuca? Vom cadea iarasi de partea gresita a istoriei?.

Marine Le Pen spera sa obtina in alegerile prezidentiale franceze din aprilie 2017 o victorie ca cea a lui Donald Trump

Victoria surprinzatoare a lui Donald Trump in alegerile prezidentiale americane este o victorie a poporului impotriva elitelor, a apreciat Marine Le Pen duminica si si-a exprimat speranta ca francezii vor vota la fel ca americanii, anul viitor, in alegerile prezidentiale franceze.

De ce victoria lui Donald Trump a fost mai asteptata decat am crede

Lumea a trait un soc la aflarea vestii ca republicanul Donald Trump va fi, contrar tuturor asteptarilor si predictiilor, al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cu toate acestea, victoria acestuia este mai putin surprinzatoare decat am crede.

Nigel Farage l-a vizitat pe Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower

Liderul UKIP, Nigel Farage, l-a vizitat sambata seara pe presedintele ales al SUA Donald Trump in penthouse-ul sau din Trump Tower, dupa ce a sugerat ca ar putea sa reprezinte o punte pentru imbunatatirea relatiilor bilaterale dintre Londra si Washington. Farage a postat si o poza in care zambeste alaturi de Donald Trump si a criticat-o dur pe Theresa May pentru declaratiile sale cu privire la prezidentiabilul republican, transmite News. ro citand Reuters.

Donald Trump SI-A CUMPARAT un avion PRIVAT cu 100 milioane de dolari! Vezi CUM ARATA T-Bird si cat costa o ora de zbor (VIDEO)

Donald Trump a cumparat cu aproximativ 100 milioane de dolari un avion care i-a apartinut co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. Amanda Miller, vicepresedinte responsabil cu marketingul la The Trump.

Nigel Farange, cel mai entuziast sustinator al presedintelui ales al SUA, Donald Trump: Ma simt onorat ca am putut discuta, personal, cu Donald

Fostul lider al partidului britanic eurosceptic Ukip, Nigel Farage, care a facut campanie pentru Brexit, l-a vizitat pe Donald Trump, sambata, pentru a contribui la relatiile positive dintre Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

FOTO + VIDEO. Manifestatiile anti-Trump continua, in mai multe orase din SUA. Donald Trump sustine ca participantii sunt protestatari profesionisti, incitati de media

Presedintele ales al Statelor Unite, republicanul Donald Trump, sustine ca manifestatiile care au loc in mai multe orase din tara, ca urmare a alegerilor din 8 noiembrie, au fost provocate de protestatari profesionisti, incitati de media.

Cum arata casa lui Donald Trump din New York

Noul presedinte al Statelor Unite locuieste, de ani buni, alaturi de familia lui, intr-un penthose situat la inaltime, pe 3 etaje, in blocul Trump Tower din New York. O locuinta in care opulenta poate fi considerata cuvantul de ordine. Iata cum arata casa lui Donald Trump .

Donald Trump intentioneaza sa numeasca la Curtea Suprema judecatori anti-avort si favorabli detinerii armelor de foc

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, intentioneaza sa numeasca la Curtea Suprema judecatori anti-avort si favorabili detinerii armelor de foc. In plus, Trump condamna agresiunile asupra minoritatilor ai a anuntat ca nu va reveni asupra principiului casatoriei intre persoane de acelasi sex, pe care il considera un subiect inchis. Presedintele ales al SUA a facut aceste declaratii intr-un interviu acordat CBS si dat publicitatii duminica, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )