Libnet.ro
UNICEF

09:01

Dorin Chirtoaca a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului - rezultate partiale

Antena3 Antena3,
Dorin Chirtoaca a castigat alegerile pentru Primaria Chisinaului - rezultate partiale

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat duminica alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, invingand-o pe candidata socialista Zinaida Greceanii, care a obtinut 49,43%, potrivit. continuă pe Antena3

Rezultate partiale: Dorin Chirtoaca a CASTIGAT alegerile pentru Primaria Chisinaului

Candidatul liberal Dorin Chirtoaca a castigat, duminica, alegerile pentru Primaria Chisinaului, cu 50,57% din voturi, potrivit rezultatelor dupa numararea a 60,06% din procesele verbale.

Cum a ajuns Moldova sa depinda de Dorin Chirtoaca

Situatia politica de la Chisinau este extrem de complicata, dar un lucru este simplu si cert. Daca liberalul Dorin Chirtoaca pierde alegerile pentru primaria Chisinaului, Moldova se inscrie pe orbita Kremlinului.

Pro-europeanul Dorin Chirtoaca castiga al treilea mandat de primar al Chisinaului

Primarul in functie Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului, cel de-al treilea, invingand-o, duminica, in turul al doilea al alegerilor locale, pe contracandidata sa pro-rusa, Zinaida Greceanii, arata rezultatele date publicitatii dupa prelucrarea in proportie de 100% a proceselor verbale, anunta Unimedia. Chirtoaca Partidul Liberal) a castigat cu 53,54%, fata de 46,46%, cat a obtinut candidata Partidului Socialistilor, Zinaida Greceanii. Politician pro-european, Dorin Chirtoaca este primar al Chisinaului din anul 2007 si se afla in fata celui de-al treilea mandat.

Liderul PLDM indeamna simpatizantii partidului sa-l voteze pe Dorin Chirtoaca la functia de primar al Chisinaului

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a indemnat simpatizantii formatiunii sa-l sustina in turul al doilea al alegerilor locale pentru Primaria Chisinau pe candidatul PL, Dorin Chirtoaca.

Sustinere din Cluj pentru Dorin Chirtoaca

Miile de basarabeni care traiesc in Romania sunt indemnati sa faca un efort si, duminica, sa mearga la vot, pentru a ajuta partidele pro-europene si pro-romanesti sa castige turul al II-lea al alegerilor locale din Republica Moldova. Reprezentantii Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei il sustin deschis pe primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Alegeri locale Republica Moldova. Basescu, mesaj de sustinere pentru Dorin Chirtoaca: Alegerea lui va confirma atasamentul basarabenilor fata de libertate

Alegeri locale Republica Moldova. Fostul presedinte Traian Basescu a publicat sambata seara, pe contul sau de Facebook, un mesaj de sprijin pentru Dorin Chirtoaca, in contextul alegerilor locale care se desfasoara in Republica Moldova.

Un roman a castigat concursul pentru noua imagine a NATO

Romanul Catalin Lozici a castigat concursul pentru logo-ul noului sediu al Aliantei Nord-Atlantice.

Un roman a castigat concursul pentru logo-ul noului sediu al Aliantei Nord-Atlantice

Catalin Lozici a castigat concursul pentru logo-ul noului sediul al NATO, iar alti doi romani au obtinut mentiuni - Adinel Chirita pentru popularitate si Sebastian Popa pentru concept. Acum doua luni, NATO a.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Liberalul Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii. Alegatorii au decis: Dorin Chirtoaca ramane primarul Chisinaului.

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Urnele s-au inchis, urmeaza primele date LIVETEXT

Rezultate alegeri locale Republica Moldova. Rezultatele au fost influentate de participarea mai ridicata la urne in turul al doilea. Atentia tuturor s-a concentrat asupra confruntarii pentru primaria Chisinaului dintre liberalul Dorin Chirtoaca si socialista Zinaida Greceanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )